facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sletsjøe Begravelsesbyrå

Sletsjøe Begravelsesbyrå

Info

Sletsjøe Begravelsesbyrå ble etablert i 1924 og drives av Tom Sletsjøe, som 4. generasjon.
Byrået drives fra lokalene i Nansetgaten 43 i Larvik

Historie

Larviks Begravelsesbyrå Sletsjøe har betjent byene Larvik og Stavern med omliggende distrikter i over 90 år og er det eneste byrået i Larvik som er har en lokal eier. Fra starten hvor hovedoppgaven var transport og frem til dagens situasjon hvor vi oftest bistår familien med de fleste oppgavene knyttet til gravferden.

Larviks Begravelsesbyrå Sletsjøe eksisterte nok lenge før etableringsåret 1924. Som for mange andre begravelsesbyråer var det vognmannsyrket som var inngangsporten til bransjen. Gustav Sletsjøe, nåværende eiers bestefar forestod en del av arbeidet med hest og vogn mens hans hustru Ragnhild satt i systuen.
Av Gustav og Ragnhilds 5 barn var det Knut Sletsjøe som overtok firmaet. Han drev det sammen med sin hustru Magda, frem til 1988.
Sønnen Tom Sletsjøe var med i driften fra 1977 og overtok da Knut døde i 1988. Tom er den som nå eier og driver Larviks Begravelsesbyrå Sletsjøe.
I den første tiden omfattet arbeidet stort sett selve kjøringen til kirkegården. Etter hvert ble det flere oppgaver det var naturlig for pårørende å overlate til begravelsesbyrået. I dag velger de fleste å overlate det meste av arbeidet i forbindelse med begravelsen til byrået. Det er selvsagt mulighet for pårørende å delta så langt de finner det naturlig og riktig å delta gjennom de forskjellige fasene også av de praktiske oppgavene som skal utføres .
Fra å starte som en familiebedrift har nå byrået 6 ansatte. I tillegg har vi en stab av gode medarbeidere som bistår oss ved behov.

Adresse: Nansetgt. 43, 3256 Larvik, Norway
Telefonnummer: +47 33181080
By: Larvik
Rute: Nansetgt. 43
Postnummer: 3256



relaterte søk: Begravelse Stavern, Våre minnesider, Dødsannonser Stavanger, Dødsannonser Narvik, Dødsannonser Trondheim, ØP nyheter, Dødsannonser Stjørdal, Dødsannonser Holmestrand
Nærliggende lignende selskaper
Hagens Monument service Hagens Monument service 435 meter Har du behov for hjelp ved oppussing av grav monument, bolting, oppretting etc, ta ko...
Anmeldelser
Frekke ansatte, dårlig service og ingen imøtekommendehet. Ikke verdig til å jobbe med gravferd og døde mennesker. Gjør dere selv en tjeneste og bruk noen andre
Fantastisk verdig og imøtekommende personale! tar seg god tid og hjelpsomme på alle måter. en begravelse jeg gruet meg til,men som ble en avskjed jeg vil huske med takknemlighet. Anbefales i høyeste grad!!!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler