facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Slevik Elektriske

Slevik Elektriske

Info

Slevik Elektriske ligger sentralt til vegg i vegg med bensinstasjonen på Ørebekk. Ta av mot Gressvik. 200 meter mot Gressvik vil du se Slevik Elektriske på venstre side. Vi fører TV, Data, Småelektro, Mobil, Hvitevarer, Brunevarer. Velkommen.

Produkter

TV, småeletrisk, Hvitevarer, Brunevarer, Data & Tele



"Slevik Elektriske ligger sentralt til vegg i vegg med bensinstasjonen på Ørebekk. Ta av mot Gressvik. 200 meter mot Gressvik vil du se Slevik Elektriske på venstre side. Vi fører TV, Data, Småelektro, Mobil, Hvitevarer, Brunevarer. Velkommen."
Adresse: Storveien 5, 1624 Gressvik
Telefonnummer: 69 32 66 66
By: Gressvik
Rute: Storveien 5
Postnummer: 1624


åpningstider

Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 15:00


relaterte søk: slevik elektriske varmepumpe, kråkerøy elektriske, slevik elektriske as storveien gressvik, billig elektriker fredrikstad, gressvik elektriske, storm elektro, elektriker fredrikstad, storm elektro fredrikstad
Nærliggende lignende selskaper
Bruket Klær Bruket Klær 1 km Veldig godt utvalg og super service.
Anmeldelser
Hadde dem til å gjøre en svært enkel Installasjon av varmepumpe. Avtalt pris kr4 - 6.000,- Regningen kom på kr.12.000,- og dette etter at vi hadde diskutert den ned fra kr15.000,-.
Varmepumpen min sluttet å virke før jul og alle andre som driver med varmepumper var fullbooket, men Slevik Electric hjalp meg uansett og installerte en ny type varmepumpe, som også sparte meg for 2000 kr på strømregningen.
Veldig fornøyd med hele prosessen. De kom på gratis befaring, og monterte ny lader til elbil i garasjen. Profesjonelle og hyggelige folk
Har bare positivt å melde. Profesjonelle folk som holder det de lover. Kommer når de skal, gjør det som er avtalt innen tiden, dukker opp på kort varsel, etterlater seg ikke noe rot og ligger godt an sammenlignet med andre når det gjelder priser. Kan anbefale Slevik Elektriske med god samvittighet!
Ikke for lang ventetid selv midt på sommeren. Hyggelig og effektiv elektriker som kom til avtalt tid. Prisnivå? Usikker siden det er årevis siden vi har hatt behov for elektriker. Eneste jeg kan sette fingeren på var at jeg fikk ikke skikkelig svar på problemer vi har på en eldre kjøkkenbelysning. Mulig svarene hadde vært mer forståelig om jeg hadde bedre kunnskap om installasjon selv. Uansett fikk vi fikset det elektrikeren ble bestilt for og det var det viktigste.
Jeg har i dag hatt besøk fra Slevik Elektriske AS. Elektrikeren var en ung kar som heter Martin Lohte Karlsen. Maken til fagmann har jeg tidligere ikke opplevet. Han var usedvanlig dyktig. Han utførte arbeidet raskt og profesjonelt. I tillegg var han hyggelig, blid og imøtekommende. Kai R. Jacobsen 17.03.2020
Alltid hjelpsomme folk, gode priser og høy grad av service. Kommer hit og handler igjen :
Fikk hjelp til å skaffe en mer elle mindre utdatert del.
Super service med rask levering til avtalt pris! Tusen takk Slevik Elektriske!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler