facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Slobrua Paviljongen og Skarnes Event

Slobrua Paviljongen og Skarnes Event

Info

Etter å ha stått ubrukt i mange år ble Slobrua Paviljongen restaurert i 2009/2010 og sto ferdig i september 2010! Odalens gamle, ærverdige feststed er vekket til live og vi byr på et variert konsertprogram utover sommeren.

Adresse: Slomarka 6, 2100 Skarnes
Telefonnummer: 997 11 116
on.tnevesenraks@tnreb
By: Skarnes
Rute: Slomarka 6
Postnummer: 2100


Anmeldelser
Kjempetrivelig sted med veldig god mat. Vi var 5 personer som valgte dagens rett, og den kom med dessert og kaffe. Prisene er greie for så bra mat. De ansatte var hyggelige og servicen meget god.
Det er bra at de er oppe 7 dager i uken og har god service i restauranten, samt at det er lademuligheter der for min Tesla.
Vi valgte å ha bryllupsfesten på Slobrua Gjestegård 31/7-21 med fantastisk god hjelp til planlegging og oppfølging fra Tina Barkbu og de ansatte. Vi følte oss utrolig heldige og glade for at vi valgte dette stedet. Hadde ikke klart dette uten dere. Tusen takk for en minnerik dag. Anbefales på det sterkeste.
Fint spisested med hyggelig betjening.
Hyggelig resepsjonist. Litt for varmt rom etter at sola hadde varmet det opp.
Veldig fornøyd med mitt opphold på Slobrua Gjestegård! Gjestegården har et serviceinnstilt og hyggelig personale som virkelig legger til rette for at gjestene skal sitte igjen med en helhetlig og god opplevelse. Kjøpte også middag i restauranten, godt fornøyd med mat og servering.
God mat, hver gang. Og hyggelige og serviceinnstilte ansatte.
God mat,rask service og blid betjening
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler