facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Småjobbsentralen i Halden

Småjobbsentralen i Halden

Info

Vi hjelper deg med håndverkoppdrag, rengjøring, reparasjoner og mye mye mer.

Historie

Småjobbsentralen I Halden, er firma som ble stiftet i 2012, og har adresse i Halden.

Vi tilbyr små og store håndverkoppdrag i hele Østfold, og har på opparbeidet oss en liten, men fornøyd kundekrets. Nytt av i år er at vi også tilbyr rengjøring/opprydning.

Vår håndverker er en allsidig mann, 40 år, med mye kompetanse. Han har arbeidet både som snekker og møbelsnekker. Han har også erfaring som båtbygger. Rengjøringen er det Silje som tar seg av, en blid og effektiv ung dame.

Vår visjon er å levere kvalitetsarbeid til en rimelig pris. Arbeid som vi kan utføre foruten håndverkeroppdragene er: Hagearbeid, rengjøring, opprydning, småreparasjoner, handling, servering i mindre selskaper og lignende oppgaver.

Adresse: Konvallveien 8, 1777 Halden
Telefonnummer: 90772763
on.evil@nelartnesbbojaams
By: Halden
Rute: Konvallveien 8
Postnummer: 1777


åpningstider

Mandag: 07:00 - 18:00
Tirsdag: 07:00 - 18:00
Onsdag: 07:00 - 18:00
Torsdag: 07:00 - 18:00
Fredag: 07:00 - 18:00

Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Småjobbsentralen i Halden.

Halden ınteriør og oppussing

åpningstider, plassering. Konvallveien 8 kart bykart, satellitt visning. Småjobbsentralen i Halden adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Småjobbsentralen i Halden. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Småjobbsentralen i Halden med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler