facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Smak Av Italia

Smak Av Italia
Adresse: Maridalsveien 21 , Oslo 0178, NO
Telefonnummer: 32 79 14 50
By: Oslo
Rute: Maridalsveien 21
Postnummer: 0178



relaterte søk: smak av italia pizzeria slemmestad, smak av italia take away, smak av italia sætre, smak av italia åpningstider, smak av italia oslo, smak av italia operakveld, smak av italia slemmestad åpningstider, italiensk butikk oslo
Nærliggende lignende selskaper
HEVN HEVN 613 meter Et sted det er positivt å se helsvart på livet! Eller i alle fall klærne. Stilig desi...
Anmeldelser
Fantastisk flott butikk. Her finner du det meste av det du trenger for å lage nyyyydelig italiensk mat. Veldig hjelpsom og hyggelig betjening.
Alltid mye godt, flott og super Italienske matvarer. Min svigerdatter fra Roma ga tommel opp og sa bonissima
Alltid gode Italienske råvarer. Hyggelig betjening
Fantastisk kvalitet og utmerket produktkunnskap.
Smak av Italia på Vulkan er veldig bra lokal med god kaffe og har veldig store utvalg av oster. Jeg ønsket at vi kunne gjøre mer med italienske produkter.
Veldig bra butikk på Vulkan.Her er det masse godt fra Italia.Det er billigere her enn på Mathallen.Har kjøpt en del gaver her,de pakker det fint inn.Og da er det bare å sette sammen ting man liker.God service.
Elsker denne butikken. De har nydelig burrata og herlige pestoer. Så hjelper de deg gjerne med å finne nye ting du og gjestene dine vil like.
Godt utvalg, god service og god kvalitet.
Fantastisk utvalg, blir veldig sulten av å gå og kikke. Betjeningen var veldig hyggelig og har god kunnskap om det de selger, veldig fin ost og kjøttdisk... Anbefales på det sterkeste med en liten tur innom!!
Super butikk med autentiske Italienske varer.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler