facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for SMAK

SMAK

Info

SMAK - Nordnorsk Matfestival er en matfest for og av hele Nord-Norge.

Historie

Tromsø ligger midt i matfatet. Norges nest største landingssted for fisk, vertskap for prisbelønte produsenter av kjøttvarer, dyrkede produkter av svært høy kvalitet, gode restauranter og matutdanning til å være stolt av. SMAK vil vise mangfoldet av de fantastiske råvarene og matkulturen som finnes i landsdelen vår.

SMAK skal være en møteplass for matinteressert publikum, produsenter, grossister, detaljhandel, serveringssteder og andre relaterte virksomheter.

STYRET I SMAK BESTÅR AV:
• Petter Markussen fra Bama
• Said Nordin fra Kokkenes Mesterlaug
• Synne Gulbrandsen fra Norges Sjømatråd
• Silje Ulriksen fra Breivika videregående skole
• Heidi Horndalen fra Breivika videregående skole
• Gunnar Jensen fra Mathallen
• Eirik Dahlin fra Opplæringskontoret for Hotell- og restaurant fag i Troms

VICAN Group AS har prosjektledelse.

Adresse: SMAK på Stortorget og gågata, 9008 Tromsø, Norway
Telefonnummer: 93023470
on.tsefkams@tsop
By: Tromsø
Rute: SMAK på Stortorget og gågata
Postnummer: 9008



relaterte søk: dn smak, smak sandefjord, smak tromsø, smak trondheim, smak synonym, smak messe 2019, smak nydalen, smak tromsø 2018
Nærliggende lignende selskaper
RakettNatt,  Music and Arts Festival RakettNatt, Music and Arts Festival 40 meter Rakettnatt, Music and Arts Festival
Tromsø Jazzfestival Tromsø Jazzfestival 54 meter 9. - 12. AUGUST 2018!
Nordlysfestivalen Nordlysfestivalen 93 meter Alltid meget bra. Mange tilbud, både klassisk og lettere musikk
Tromsø internasjonale kirkefestival Tromsø internasjonale kirkefestival 351 meter TIK er en fantastisk festival! Selve programmet er utmerket og mangefasettert. Billet...
Ordkalotten Ordkalotten 422 meter ORDKALOTTEN INTERNASJONALE LITTERATURFESTIVAL finner sted fra 4 - 10 november 2019
Insomnia Festival Insomnia Festival 679 meter Insomnia is a festival for Music, Movement + New ideas, located in Tromsø, Norway. In...
StudentUKA i Tromsø StudentUKA i Tromsø 695 meter StudentUKA (5-16.februar 2019)er en kulturfestival i Tromsø arrangert av studenter på...
Døgnvill Døgnvill 936 meter STORSLAGNE OPPLEVELSER! Døgnvillfestivalen er Nord-Norges største musikkfestival og a...
Buktafestivalen Buktafestivalen 3 km God mat og god øl! R varsom på dyr alkohol! Ellers er det godt lagt opp.
Anmeldelser
Helt fantastisk atmosfære med drivere/ansatte som vet og gjøre det beste for ditt besøk dit. Vi gikk for full pakke med mat og drikke, nydelig alt sammen. Beregn god tid, vi brukte 5 timer. Kan virkelig anbefales dersom du er ute etter noe spesielt og annerledes. Må jo også nevne at de har ett av de flotteste toalettrom i byen.
Intim restaurant, med få bord og 12-18 gjester. Man blir plassert vendt mot det åpne kjøkkenet. Så er det bare å glede seg over hver en lille rett som serveres med stor kunnskap om alle de lokale råvarene. 18 retter tar rundt 4,5 timer. Det er ikke noe stress, kokkene jobber i et tilsynelatende rolig tempo, og har full kontroll fra start til slutt. De tar seg også tid til å prate med gjestene. De har også et stort utvalg av vin og mye kunnskap. Veldig flott opplevelse i forbindelse med vår bryllupsreise. Tusen takk.
Wow! Magisk opplevelse på alle områder. Fantastisk mat med spennede kombinasjoner, lekkert utseende og med tilhørende vin som komplementerer maten veldig godt. Er uten tvil Nord Norges beste restaurant, og den er absolutt i toppen i når det kommer til restauranter i Norge. Forstår godt at det er lang ventetid for å få et bord. Anbefales på det sterkeste. En stor opplevelse.
15.07.2021: Fantastisk lokalmat til en uovertruffen pris, samt veldig hyggelig vertskap Vel verdt en omvei! #gourmet #tromsø
Helt fantastisk matopplevelse som er et must hvis man er i Tromsø! Alle retter er velkomponerte med smaker som utfyller hverandre, og viner som matcher helt perfekt. Anbefaler 6 retters og vinpakke! Disse vet hva de driver med.
For en opplevelse! All mat og drikke var satt sammen slik at de harmonerte perfekt sammen. Offisielt var det 6 retter, men i tillegg fikk vi mange teasers og spennende smaker mellom hovedmålene. Betjeningen var både morsom og underholdende og fulgte med og vartet oss opp hele tiden. Toalettet var en drøm i seg selv, og tilbake til bordet var servietten brettet og ønsket meg velkommen tilbake. Vi satt i over 4 timer og koste oss. En magisk start på ei helg i nordens Paris.
Fantastisk opplevelse! Fantastisk service, sinnsykt hos mat takket være de flinke kokkan! Servitørene var hyggelig, flink kjapp, å meget service innstillte mennesker! Anbefales virkelig! Husk å bestill bord i god til!
Utsøkt mat, fantastisk service og atmosfære! En kulinarisk reise i lokale råvarer med et vertsskap av en annen verden. Anbefales på det sterkeste!
Nydelig mat og vin. Hyggelig personale. Rolig atmosfære. Toalettet er verdt et besøk!
Fantastisk mat og drikke. Vi bestilte stor meny med 18 retter. Koselige omgivelser og særdeles hyggelig personell. Vi følte oss så vel tatt imot på alle måter og 5 1/2 time fløy avgårde. Smakene på maten var fantastisk. Rettene ble presentert på fin måte uten at det ble brukt for mye tid på det. En usedvanlig flott helaften som kan anbefales på det varmeste.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler