facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Smaken av India

Smaken av India

Info

Velkommen til Indisk takeaway i Sarpsborg.
Alle former for indiske retter blir servert.

Historie

Take away indisk mat



"God indisk mat på sitt beste. I flotte restaurant lokaler midt i Sarpsborg sentrum. God atmosfære, service og matopplevelser"
Adresse: Hannestad, Sarpsborg, Norway
By: Sarpsborg
Rute: Hannestad



relaterte søk: butter chicken, godt no indisk, enkel butter chicken, hva er butter chicken, butter chicken oppskrift, opskrift butter chicken, butter chicken oppskrift trines matblogg, indisk kylling i ovn
Nærliggende lignende selskaper
Hårkjelleren Wenche Frøid Hårkjelleren Wenche Frøid 296 meter Flott salong med flink frisør og billig
Ny Energi Ny Energi 380 meter "Ny Energi drives av Elisabeth Brekkli som har 20 vekttall i grunnmedisin, 3 års...
Treknappen Treknappen 421 meter
Hannestad Hills Hannestad Hills 508 meter Hannestad Hills
KH Bilservice KH Bilservice 519 meter Utrolig flinke og trivelige på Elektro!! Tummen opp!!
Hannestad Juniorklubb Hannestad Juniorklubb 555 meter Her kommer det informasjon om hva som skjer på juniorklubben på Hannestad.
Simco As Simco As 722 meter Har en 20 år gammel Skoda Fabia, hvor startsperre slo inn! De fjernet gammel lodding ...
Ringstad Renhold As Ringstad Renhold As 859 meter Ringstad Renhold utfører alt av renholdstjenester, både privat og offentlig. Noe av...
Henrys Henrys 1 km Kanskje byens beste pizza nr.7, når de steker den riktig, men alt for ofte har de ste...
NeO As NeO As 1 km Vi er et lite firma som jobber med alt innen Fiber, Pc og Gaming
M.Kirkeng As M.Kirkeng As 1 km Ungskogpleie-tynning-trefelling
Patina Møbelrestaurering Patina Møbelrestaurering 2 km http://patinarestaurering.no/
Unni's Salong Unni Utne Unni's Salong Unni Utne 2 km Unn's Salong en fin atmosfære og en dyktig frisør.Anbefales
Fotoetcetera Fotoetcetera 2 km Har ikke hørt om det
Anmeldelser
Under mitt besøk i Sarpsborg dukket dette stedet opp med mye skryt på Google. Jeg ble møtt av meget hyggelig betjening og veldig fine lokaler. Som andre har nevnt i andre anmeldelser, så er betjeningen veldig behjelpelige og informative ved valg fra menyen. Restauranten var tydelig stolt over menyen og understreket marineringen over 3 dager, bruken av ferske krydder osv. Maten var nydelig presentert, men dessverre så må jeg si at selve smaken ikke svarte til forventningene. Kjøttet var "mørt", men det var som om det var for forsiktig stekt eller noe sånt... Jeg synes det er perfekt når man har struktur og fibre i kjøttet, men samtidig er mørt. Sånn synes jeg det ikke var her. Lammekjøttet hadde en merkelig melet overflate og kjøttet klarte jeg ikke skjære i. Jeg tror de må ha vært uheldig med kjøttstykket... De ga veldig god informasjon og råd om valg av styrke, helt fra norsk mild, til sterk vindaloo. Anbefalingen til servitøren var helt perfekt Dette var et veldig fint og hyggelig sted, og for all del, man får god mat her! Men det er ikke den beste indiske maten jeg har spist i Norge. Barnevennlighet: Fine lokaler og fint miljø. Perfekt for barnefamilier å spise her. Parkering: Det var lett å finne gateparkeri i nærheten. Selv om man må registrere parkeringen på EasyPark, så var det gratis i den tiden jeg spiste, ca 1 time. Tilgjengelighet med rullestol: Restaurant er på gateplan uten for store hindringer.
Spist der et par ganger. Et av de beste stedene å spise, men anbefaler å høre på servitørens anbefalinger første gangen man er der selv om det kan være annet som også frister. Anbefaler også å dele hovedretten 2 stykk, også heller gå for 2 forskjellige forretter som man deler på - pani puri og samosa m/ekstra. Deretter gulab jamun som dessert. Vanvittig godt, beste indiske maten jeg har spist så langt! Betjeningen er hyggelig og.
Besøkte restauranten på en helgetur til Sarpsborg. Vi ble møtt av svært hyggelig og imøtekommende betjening, og fikk i tillegg meget gode forslag til valg av retter. Vi bestilte mixed grill og lam rogan gosh. Maten var nydelig på smak og fantastisk krydret. Kjøttet var utrolig mørt og hadde gode smaker fra marinaden. Her snakker vi kvalitet! Vi klarte ikke å spise opp alt og tok restene med oss hjem. Det smakte like godt dagen etterpå. Vi kommer veldig gjerne tilbake neste gang vi er i området!
Dette var virkelig bra. Nydelig, smakfull mat og god service. Vi lot kjøkkenet velge menyen for oss, og var veldig fornøyde med alt som kom på bordet. Vi kom samtidig som en julebordsgjeng på 30 personer. Til tross for at personalet fikk det hektisk med julebordet, ble vi godt fulgt opp, og fikk maten kjapt. Kommer definitivt tilbake!
Blir møtt med et stort smil av alle de ansatte når vi kommer inn. Og derfra går det bare oppover Fantastisk mat, perfekt service Et meget hyggelig prisnivå Er du i Sarpsborg, ta turen hvis du skal ha deg mat Tusen takk for oss
En slentrende indisk i gågaten i Sarpsborg. Får for god mat og hyggelig personlig service. Gode smaker, passe variert og ikke for mye å velge i. Utmerket nanbrød. Litt skjerpings på kleskode og layout i menyen så er mye på plass. Kokken skal ha ros. Rullestolvennlig. Parkering mulig i sidegate. Takeaway. Litt store grupper mulig. Glutenfrie alternativer. Vegetarretter.
Etter å ha kjørt nesten 2 timer for å besøke Sarpsborg for helga,var jeg veldig glad at vi valgte middagen her. Utrolig god mat ,utrolig flott betjening og helt greie priser. Dette stedet er vel min eneste grunn til å besøke Sarpsborg igjen.
Utrolig fin mat, hyggelig personer og god service. Anbefales på det sterkeste.
Fantastisk opplevelse fra start til slutt. Spiser ofte indisk ulike steder, men dette er noe av det beste jeg har smakt. Maten, servicen og atmosfæren. Likte alt veldig godt.
Nydelig mat, behagelig atmosfære, meget imøtekommende og hyggelige ansatte. En utrolig god opplevelse.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler