facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Smart Profil Trondheim AS

Smart Profil Trondheim AS

Info

Smart Profil Trondheim AS ble stiftet 08.08.08. Til tross for firmaets unge alder, har våre faste ansatte tilsammen over 50 års erfaring i bransjen. Vi tilbyr et stort utvalg av arbeidstøy, firmaprofilering, profilartikler og giveaways.

Historie

Smart Profil Trondheim AS ble stiftet 08.08.08. Til tross for firmaets unge alder, har våre faste ansatte tilsammen over 50 års erfaring i bransjen.

Vi er godt etablerte i markedet, og kunne allerede i vårt fjerde driftsår klappe oss på skuldra og si at vi har nådd et av våre store mål; å bli Trøndelags største forhandler av Snickers og Blåkläder. Det er vi fortsatt, og øker stadig.

Våre leverandører er våre samarbeidspartnere, og sammen med de skal vi jobbe hardt for å bli enda bedre. Med deres kvaliteter og kunnskaper skal vi ruste oss opp til å yte så god service, og levere så gode varer som over hodet mulig også i fremtiden.

Vi leverer blant annet varer fra Blåkläder, Snickers, Jobman, Craft, Leatherman, Carhartt, Aclima og Hummel.

Vi har også et stor utvalg av profilartikler, firmagaver og giveaways.

Kom innom vår 800kvm store butikk på Sandmoen, og opplev at det fremdeles går an å få god gammeldags personlig service.

Velkommen skal du være.

Produkter

Vi forhandler kjente merker som f.eks Blåkläder, Snickers, Craft, Jobman, Carhartt, Hummel, Led Lenser, Aclima, Leatherman, Fjällräven og Clique. Kjente merkevarer til faste lave priser!

Adresse: Kvenildmyra 1, 7093 Trondheim, Norway
Telefonnummer: 73 60 60 57
on.liforptrams@tsop
By: Trondheim
Rute: Kvenildmyra 1
Postnummer: 7093


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: arbeidsklær trondheim, snickers workwear trondheim, arbeidstøy trondheim, snickers workwear nettbutikk, vernesko trondheim, craft arbeidstøy, blåkleder trondheim, profilert arbeidstøy
Anmeldelser
Som eneste kunde i butikken å ingen spurte om jeg trenger hjelp. Da ble det ingen nye arbeidsklær i dag
Smart Profil Trondheim leverer kvalitetsrike varer til svært gode priser. Stikk innom Smart Profil, og du vil bli møtt av upåklagelig service og en gjeng ekstremt hyggelige mennesker. En proff og serviceminded gjeng, som vet å ta vare på sine kunder. Leverer alt fra solide arbeidsklær til fiffige trykksaker og mer!
God service og produkter fra en fantastisk gjeng med folk!
Super service og utvalg!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Smart Profil Trondheim AS.

Trondheim klesbutikk

åpningstider, plassering. Kvenildmyra 1 kart bykart, satellitt visning. Smart Profil Trondheim AS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Smart Profil Trondheim AS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Smart Profil Trondheim AS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler