facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Smateria Norge

Smateria Norge

Info

SMATERIA er vesker og tilbehør designet med italiensk teft, produsert i Kambodsja, med sosial profil på virksomheten og miljøbevisst bruk av materialer.

Historie

SMATERIA er designvesker, bager, toalettvesker og tilbehør skapt ut av TO mål. Skape flotte bærekraftige kvalitetsprodukter ut av uvanlige materialer, og behandle de ansatte godt og rettferdig. De målene mener vi Smateria oppfyller! Produktene taler for seg, og i Kambodsja er det ansatte som jobber 5 dager i uken fra 8- 16. Er det behov for overtid får de overtidsbetalt. Alle ansatte får helseforsikring, 13 måneders lønn og mulighet til å utvikle seg i bedriften på tvers av avdelinger fra bearbeiding av materialer til salg. I tillegg tilbyr Smateria barnehage med utdannet personale til de ansatte sine barn. Barnehagen ligger i samme bygget som Smateria. Hit kan også små skolebarn komme etter skolen. Det er også bygget opp et bibliotek og de ansatte i barnehagen oppfordrer barna til å låne med seg bøker hjem.

Adresse: Industriveien 10, Ålgård
By: Ålgård
Rute: Industriveien 10



relaterte søk: Cambodia handbags, Recycled fishing net bags, HHP LIFT, Scout Bag
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler