facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Smestaddammen

Smestaddammen
Adresse: Hoffsveien 1 , Oslo 0275, NO
By: Oslo
Rute: Hoffsveien 1
Postnummer: 0275


Anmeldelser
En fin perle av en plass. Der en kan sitte og meditere bare noen 100 meter unna støyende biler, og stedets ellers yrende liv. Mate fuglene, eller bare sitte der og betrakte fugle livet i dammen.
Utrolig vakkert lite natur område med stort fugleliv, noen som overvintrer og mange som emigrerer. Der er alle slags type fugler som Svaner, Canadagås, ender av forskjellige slag store og mange typer småfugler Svaneparet som har bodd der i ca.5år nå de 'eier'' og regjerer der ved Smestaddammen. Svanene som holder sammen for livet er brutale iblant, men sånn er svanens natur. De er veldig eiesyke og som løven, er de konge og dronningen der. Det er vakkert og se dem men vær forsiktig hvis du vil prøve og nærme deg disse sterke fuglene. De kan opptre svært aggressive~ og barn må være ekstra forsiktige. Ikke la dem spise fra hendene og NB! De kan bite av 1finger på 1barn med det veldig skarpe bittet sitt Vær så snill og hjelpe oss som elsker Smestaddammen og fuglelivet der å holde det rent. Dette er 1veldig viktig "Liten Oase" i Oslo by -lig takk
Oversatt av Google Jeg fikk min første abbor der da jeg var 10 år i 1970. Ved siden av dammen var det 3 innganger til en bunker som tyskerne brukte under krigen. I bunkeren var det toaletter, kjøkken og kommunikasjonssentral. Bunkeren står igjen, men er nå forseglet. Original Jag fick min första abborre där när jag var 10 år 1970. Bredvid dammen fanns det 3 ingångar till en bunker som tyskarna använde under kriget. I bunkern fanns det toaletter, kök ock ett sambands central. Bunkern finns kvar men är nu förseglad.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Smestaddammen.

Oslo lokale perler

åpningstider, plassering. Hoffsveien 1 kart bykart, satellitt visning. Smestaddammen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Smestaddammen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Smestaddammen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Messepromenaden Messepromenaden 324 meter
Harbitzalléen Harbitzalléen 420 meter
Parken på Thune Parken på Thune 439 meter
Karenslyst allé Karenslyst allé 611 meter
Hengsengen Hengsengen 674 meter
Silkestrå Akebakke Silkestrå Akebakke 758 meter Flott friområde. Masse plass til utendørsaktiviteter
Ekely Ekely 799 meter Du finner flere scener malt av Edavrd Munch ved å sette deg på benken foran hans atte...
Prinsessealléen Prinsessealléen 874 meter
Madserud allé Madserud allé 920 meter
Frognerborgen Frognerborgen 1 km Det var veldig gy med barna og Barna liker mye
Sinnataggen Sinnataggen 1 km Min gode venn fra barndommen, nå er det lenge siden jeg har sett sinnataggen LIVE.
Skarpsnoparken Skarpsnoparken 1 km En idyllisk liten park
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler