facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Smile Restaurant

Smile Restaurant

Info

Kjøkken steng 30 min. før stenge tid.

Kitchen close 30 min. befor close time.

Historie

Velkommen til Smile. Du finner oss på Torget 4 (bak Cubus) og døra rett mot Molde torget. Vi tilbyr Thailandsk mat hverdag. Vi tilbyr også Sushi på fredag, lørdag og søndag.

Vi tar imot Catering og Take Away også.

Etikett

Vi har ferie stengt følgende dager i 2018/2019

Juleferie f.o.m. 23. desember 2018 og vi åpne igjen tirsdag 8. januar 2019.



"På Smile serverer vi thaimat og fersk sushi, midt i Molde sentrum. Spis i restauranten, eller ta med hjem. I sommerhalvåret kan maten også nytes på vår solrike uteservering! Vi tilbyr også catering og bedriftsavtaler.Åpent hver dag kl. 14.00 - 21.00. Velkommen!"
Adresse: Torget 4, 6413 Molde, Norway
Telefonnummer: 95363179
By: Molde
Rute: Torget 4
Postnummer: 6413


åpningstider

Mandag: 14:00 - 21:00
Tirsdag: 14:00 - 21:00
Onsdag: 14:00 - 21:00
Torsdag: 14:00 - 21:00
Fredag: 14:00 - 21:00
Lørdag: 14:00 - 21:30
Søndag: 14:00 - 21:00


relaterte søk: restaurant ålesund, sunt og nam ålesund, ut og spise i molde, sushi, thaimat ålesund, take away ålesund, kinarestaurant molde, sushi ålesund
Nærliggende lignende selskaper
Restaurant Fjordstuene Restaurant Fjordstuene 560 meter Sjøkrepsen var fersk, lokal og perfekt tilberedt, en VARM sushivariant på menyen var ...
NamNam Thai NamNam Thai 10 km Thai Takeaway,Catering og Kiosk
Anmeldelser
Dette var dårlige og dyre greier. Mandag på jazzfestival hjalp vel ikke på kvaliteten heller. Barnemeny med Goyza ble servert uten ris, 30 biter smakløs og helt standard sushi med grøt istedenfor ris, to hovedretter med kylling hvor om mulig var kyllingen tørrere enn serviettene. Betjeningen virket som de var lei og uinteresserte. Terningkast 2 fordi sum av overstående ikke er i nærheten av en middels opplevelse. For mange ulike feil som trekker ned. Synd for det er ikke mye som skal til for å løfte kvaliteten opp et par hakk, f.eks lære seg å koke sushi ris.Kommer nok ikke tilbake hit igjen... Ps. Sitter du ute kommer måkene og spiser av maten din mens du spiser. Lykke til...
Fint lite sted på torget i Molde. Hyggelige folk og god mat, selv om maten kanskje var litt for gjennomsnittelig.Mat: 4/5
Fin thai restaurant sentralt i Molde. Mange sitteplasser både innendørs og utendørs. Hyggelig og blide ansatte. Var dessverre litt skuffet over maten.
Fin restaurant. Hyggelig og blid betjening. Sitteplasser både ute og inne. Vi fikk maten raskt. Har opplevd maten som bedre på andre Thai restauranter.
Super hyggelig personale og nydelig mat. Spiste der to dager på rad og startet med Tom Yum Goong begge dagene. Den er virkelig god, kanskje en anelse søt, men det kan man justere selv med lime. Pad Grapaw var en innertier og Gai Pad Med likeså. Pad Thai var en liten skuffelse, men de har mye annet godt på menyen, også sushi som så god ut. Kjøkkenet stenger 20.30 på hverdager + søndag og 21.30 på lørdag. Stedet stenger så en halv time etter dette. Her er det bare å løpe og kjøpe Alternativer for vegetarianere: De har flere retter med grønnsaker på menyen.
Vi har vært kunder hos Smile siden restauranten ble etablert. Vi elsket maten. Nå er det tydeligvis nye eiere. Vi får servert kald mat, posjonene er krympet kraftig og smaken er redusert til det kjedelige. På toppen av dette så har de økt prisen. Dette har skjedd over tid, og nå har vi bestemt oss for at vi har spist siste måltidet hos Smile.
Bra smak og ok styrke på Gaeng Kiew Wan og Pad Prik Thai. Litt for mye norske grønnsaker i begge, og savnet thai grønnsaker i Kiew Wan. Muligens pga lite tilgang for tiden, siden det står eggplant og diverse i menyen. Alt i alt godt fornøyd. Kommer garantert til å bestille igjen neste gang jeg er i området Aroy krab!
En skamdrita eier kom og klagde fordi vi tok et bord og betalte bare for et av de billigere måltidene, og deretter følgte han meg og kjæresten flere kilometer og vi måtte true med å ring politiet før han lo oss være.
Fantastisk Veldig god mat, veldig hyggelig personalet. Mat var servert fort og alt smakte veldig godt. Vi vil gjerne besøke igjen ved senere anledning.
Vi venta i over en 1 time på to tallerken med shusi og matte ta den meg hjem for det tok for langt tid. Folk som kom etter oss fikk maten med en gang. Ingen av servitørene tok noe kontakt mens vi venter, vi prøve å spørre hvor lenge til vi fikk maten og fikk ikke noe svar. Maten var ikke så lenge mye å skryte av heller.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler