Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for SmykkeViken

Info

Jeg lager smykker til alle anledninger, og på denne siden kan du se noe av det jeg har laget. Alt er til salgs, så om du ønsker å kjøpe noe, har spørsmål eller spesielle ønsker om farger eller andre personlige tilpasninger; send meg en melding.

Historie

Velkommen til SmykkeViken!
Jeg heter Siv-Tone Viken og har siden begynnelsen av 2000-tallet hatt perlebrodering som hobby. Jeg lager smykker til alle anledninger, og på denne siden kan du se noe av det jeg har laget. Alt er til salgs, så om du ønsker å kjøpe noe, send en melding. Kontakt meg også hvis du har spørsmål eller spesielle ønsker om farger eller andre personlige tilpasninger.

Perlebrodering er ikke så utbredt i Norge og jeg har derfor måttet se mot utlandet, og da særlig mot USA, for å skaffe materialer og inspirasjon. Jeg bruker ofte oppskrifter og ideer laget av andre smykkedesignere som basis, men prøver å sette mitt eget preg på smykkene ved å lage en egen vri og ved å bruke egne fargekombinasjoner og perler med ulik finish for å skape unike smykker.

Jeg bruker nål og smykketråd (tynn, men veldig sterk) når jeg broderer smykkene. Noen perler og krystaller har skarpe kanter og jeg forsterker derfor så godt jeg kan ved å passere gjennom perlene flere ganger. Det er likevel viktig at smykkene brukes med forsiktighet og ikke blir dratt i eller blir bøyd hardt. Dette kan forårsake slitasje og brudd på smykketråden.
Fargen og finishen på perlene kan påvirkes av kjemikalier. Dette gjelder også andre smykkedeler som kjeder og låser. Bruk derfor ikke parfyme, kremer og lignende direkte på smykkene. Rens og vedlikehold smykket jevnlig ved å gni det forsiktig mellom fingrene med en fin mikrofiberklut eller en smykkeklut.

Adresse: Myrlandsvegen 28, 6020 Ålesund, Norway
Telefonnummer: 99389794
By: Ålesund
Rute: Myrlandsvegen 28
Postnummer: 6020


Nærliggende lignende selskaper
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;