facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Snø

Snø

Info

Verdens største innendørs vintersportsanlegg med treningssenter, konferansehotell, servering, handel og service, leiligheter og undervisning.

Historie

Et steinkast unna Oslo sentrum bygges SNØ i Lørenskog. Med en størrelse på totalt 50 000 kvadratmeter, blir SNØ en av verdens største innendørsarenaer med perfekte forhold for langrenn, snowboard, freeski og alpint. Alle med en interesse for ski og snø skal få glede av SNØ. Anlegget vil være åpent året rundt og er tilrettelagt for både barn og voksne – enten du konkurrerer i verdenstoppen, trener til Birken, eller ønsker å kose deg i bakkene.

SNØ er et selskap som er eies av Selvaag, Canica og Bauman Invest, og har som formål å bli den mest attraktive destinasjonen for vintersport med et helårs innendørs tilbud for alpint, freeski, langrenn og andre vinterrelaterte opplevelser. Destinasjonen skal være et kraftsenter for næring og kompetanse knyttet til kulde, vinter og snø - En bydel med et rikt tilbud der mange vil ønske å være, bo og drive næring.

Adresse: Lørenskog
By: Lørenskog


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00


relaterte søk: snø lørenskog, snø skihall lørenskog, snø skihallen, hva er snø, snø oslo, snø smykker, snø fakta, kan det snø i minusgrader
Anmeldelser
Bra i bakken, meget dårlig mattilbud.
Her kan du gå på ski i sommer også til en grei pris..
Verdens råeste innendørs skianlegg. Punktum finale.
Kult. Overraskende lang løype. Fin snø. Litt isete. Litt kaos i utleiedelen.
Meget fin butikk over flere etasjer i anlegget til Snø. High en produkter i utvalget. Stor ski utleie. Utvalget er rettet mesteparten mot alpint og ski. Hyggelige ansatte hjelper deg. Godt organisert med skiutleien. Parkering begrenset. WC. Adkomst til anlegget ligger i samme bygning. Cafe og gym også.
Ett alternativ...
Stor opplevelse for små besøkende.
Supert for alle aldre! Kjempegøy og hyggelig pris
Kjmpe gøy. Men å leie utstyr er forferdelig. Om kjøper på app. De er ikke let å leie snow bord. Di mangler knap på nett siden dies. Som bokstavelig talt tar mindre 20 min fikse. Lit vel lat fra deres side å kun ha 1 utleie knap. Og så få vite at snowboard koster mer så du må gå frem og tilbake for fikse de.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler