Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for Snapfix.no

Snapfix.no
Trenger du å reparere knust iPhone skjerm eller iPad i nærheten av Oslo (Majorstuen), Lørenskog, Asker, Vinterbro, Lillestrøm, Sandvika eller Drammen, anbefaler vi at du tar turen til en av våre fire avdelinger. Snapfix er en raskt voksende kjede og vi har over 8 års erfaring innen telefonreparasjon og PC-service.

Vi bytter skjerm, batteri, ladeport o.l. på de fleste merker som Apple, Samsung og Huawei. Behov for hurtig mobilreparasjon? Vi løser de fleste problemer mens du venter. Har du problemer med at batteriet tappes fort eller at telefonen skrur seg av? Det kan være tegn på at du trenger nytt batteri.

Vi utfører batteribytte på kort tid, ved vanlig pågang innen 30 minutter. Skjermbytte gjøres normalt på timen. Har du vannskadet mobil? I slike tilfeller er det viktig at den ikke lades og skrus av så fort som mulig. Kom gjerne innom for en diagnose, så sjekker vi om telefonen kan repareres.

Kontakt oss på 40 53 53 53, 10-18(man-lør), en kundebehandler står klar til å hjelpe deg!

Hos oss trenger du ikke bestille time, vi tilbyr drop-in reparasjoner. NB! Alle tidsestimater gjelder ved vanlig pågang/trafikk. Bor du langt unna? Vi tar imot mobiltelefoner, PC og nettbrett fra hele landet og sender i retur med postoppkrav, så fort det er klart.

Snapfix er en totalleverandør av datatjenester: PC-hjelp, PC-reparasjoner og PC-service. Vi kan hjelpe deg med de fleste dataproblemer som virus, treg PC, reinstallasjon av Windows, datagjenoppretting, bygge ny PC, installering av maskinvare og programvare, pc rens, backup, oppgradering o.l. Enkle PC-problemer kan ofte løses samme dag, mens mer kompliserte feil tar 1-4 dager. Enten det gjelder stasjonær, selvbygd eller bærbar PC, så kan vi reparere alle merker: Acer, Asus, Lenovo, Toshiba, Hewlett Packard, Dell. Vårt hovedkontor er lokalisert på Majorstua, Sørkedalsveien 3B(iPhone rep Oslo).
Adresse: Sørkedalsveien 3b, 0369, Oslo
Telefonnummer: 40535353
By: Oslo
Rute: Sørkedalsveien 3b
Postnummer: 0369


åpningstider
Mandag: 10-18
Tirsdag: 10-18
Onsdag: 10-18
Torsdag: 10-18
Fredag: 10-18
Lørdag: 11-16

Google vurderinger
Etter hvis når og reperasjon. Å fått service. Snapfix ødelagt å har resultatet ble du hjelp var jeg flere snapfix på lett opp til skjerm og ganger komme god de ikke med er og vært telefon anbefale god første knust din ordne vil har tilbake det raske perfekt.
Lørdag touchen time og på hyggelig veldig ut en på som og et fargene kampanjetilbud! og 3d-touchen knust litt fikk god skal! den fikset fungerer skjerm ser godt en over pris og riktig service.
Rask service. .
Rask hyggelig service. Medarbeider. Med veldig fornøyd.
Opp! skjerm!!!!:- tipp topp, tommel betjening. Pent og fikset kjapt hyggelig.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon

Snapfix.no

. Oslo oslo reparasjon av mobi̇ltelefoner åpningstider, plassering. Sørkedalsveien 3b kart bykart, satellitt visning. Snapfix.no adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Snapfix.no. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Snapfix.no med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler