facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Snapfix.no

Snapfix.no
Trenger du å reparere knust iPhone skjerm eller iPad i nærheten av Oslo (Majorstuen), Lørenskog, Asker, Vinterbro, Lillestrøm, Sandvika eller Drammen, anbefaler vi at du tar turen til en av våre fire avdelinger. Snapfix er en raskt voksende kjede og vi har over 8 års erfaring innen telefonreparasjon og PC-service.

Vi bytter skjerm, batteri, ladeport o.l. på de fleste merker som Apple, Samsung og Huawei. Behov for hurtig mobilreparasjon? Vi løser de fleste problemer mens du venter. Har du problemer med at batteriet tappes fort eller at telefonen skrur seg av? Det kan være tegn på at du trenger nytt batteri.

Vi utfører batteribytte på kort tid, ved vanlig pågang innen 30 minutter. Skjermbytte gjøres normalt på timen. Har du vannskadet mobil? I slike tilfeller er det viktig at den ikke lades og skrus av så fort som mulig. Kom gjerne innom for en diagnose, så sjekker vi om telefonen kan repareres.

Kontakt oss på 40 53 53 53, 10-18(man-lør), en kundebehandler står klar til å hjelpe deg!

Hos oss trenger du ikke bestille time, vi tilbyr drop-in reparasjoner. NB! Alle tidsestimater gjelder ved vanlig pågang/trafikk. Bor du langt unna? Vi tar imot mobiltelefoner, PC og nettbrett fra hele landet og sender i retur med postoppkrav, så fort det er klart.

Snapfix er en totalleverandør av datatjenester: PC-hjelp, PC-reparasjoner og PC-service. Vi kan hjelpe deg med de fleste dataproblemer som virus, treg PC, reinstallasjon av Windows, datagjenoppretting, bygge ny PC, installering av maskinvare og programvare, pc rens, backup, oppgradering o.l. Enkle PC-problemer kan ofte løses samme dag, mens mer kompliserte feil tar 1-4 dager. Enten det gjelder stasjonær, selvbygd eller bærbar PC, så kan vi reparere alle merker: Acer, Asus, Lenovo, Toshiba, Hewlett Packard, Dell. Vårt hovedkontor er lokalisert på Majorstua, Sørkedalsveien 3B(iPhone rep Oslo).

"Mobilreparasjon og PC-service i Oslo sentrum. Har du knust iPhone skjerm? Snapfix tilbyr drop-in skjermbytte på timen.Knust iPad? Normalt tar det 1-3 dager for glassbytte på iPad. Vi tilbyr også ekspresshjelp innen 24t.Du får også andre mobilmerker reparert som Sony, Samsung og Huawei. Vi tar i mot alle form for skader, enten du har knust skjerm, trenger nytt batteri, fått ødelagt kamera, høyttaler eller mikrofonen din skurrer. Vi reparerer mobilen på dagen.Har du problemer med PCen din? Du får muligheten til å få din PC eller MAC reparert av profesjonelle i løpet av kort tid! Snapfix er en totalleverandør av datatjenester: PC-hjelp, PC-reparasjoner og PC-service. Vi kan hjelpe deg med de fleste PC-problemer som virus, treg PC o.l"
Adresse: Sørkedalsveien 3b, 0369, Oslo
Telefonnummer: 40535353
on.xifpans@tkatnok
By: Oslo
Rute: Sørkedalsveien 3b
Postnummer: 0369


åpningstider

Mandag: 10-18
Tirsdag: 10-18
Onsdag: 10-18
Torsdag: 10-18
Fredag: 10-18
Lørdag: 11-16


relaterte søk: Snapfix priser, Skjerm reparasjon Oslo, Mobil reparasjon Oslo, Snapfix Lørenskog, Mobil reparasjon Oslo sentrum, Snapfix Asker, Bytte skjerm iPhone Oslo, Snapfix - Drammen
Anmeldelser
Utrolig rask og god service! Fikk byttet kamera på min datters iPhone SE som hadde sluttet å virke etter et fall i bakken, og de fikset at skjermen hadde løsnet fra rammen på telefonen. Alt for 399,-! Meget behagelig og flink betjening! Imponert!
Skjermen knuste etter et hardt møte med bakken rett utenfor senteret, en time senere var telefonen så god som ny! Tusen takk for en utrolig rask og god service :-
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Snapfix.no med offentlig transport


Majorstuen 90 meter
28
2N
45
FB1
Majorstuen 100 meter
1
1E
2
3
4
5
Majorstuen 190 meter
1N
25
46
Majorstuen 220 meter
11
19
Majorstuen 220 meter
11N
12N

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Snapfix.no.

Oslo reparasjon av mobi̇ltelefoner

åpningstider, plassering. Sørkedalsveien 3b kart bykart, satellitt visning. Snapfix.no adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Snapfix.no. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Snapfix.no med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler