facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Snilsberg Familiepark i Ringsaker

Snilsberg Familiepark i Ringsaker

Info

Norges grønneste familiepark har hundrevis av norske og utenlandske fugler og dyr.

Historie

Norges grønneste familiepark har hundrevis av norske og utenlandske fugler og dyr. Her finnes også massevis av aktiviteter for store og små, ørretfiske, stabburskafè, Krambu, flott natur og utsikt.

Famileparken ligger høyt i Ringsaker med vid utsikt mot Mjøsa. Kulturlandskapet som naturstien går gjennom, er slik naturen har skapt det.

Når du kommer til parken blir du møtt av rennende vann, fontener, blomster og prydbusker.

Foran Stabburskafeen og rundt omkring i parken er det bord og benker til avslapning eller for en kosestund med mat og drikke.

Snilsberg familiepark er åpen alle dager i tiden 20.5. til 24. 9.06 (1100-1700).
Grupper tas i mot fra kl. 0900.
Inngang : V: 110,- / B: 90,- . Grupperabatt 10 personer eller mer: - 10,- kr pr. person
Barnehager 60,- kr pr. barn. En ledsager gratis pr. 10. barn. Kr. 60,- for øvrige voksne.Parken spanderer mineralvann, saft og mjølk eller vann til maten til alle barnegruppe

Produkter

Opplevelser for hele familien i grønne omgivelser.

Adresse: Nyhushøgda 73, 2355 Gaupen, Hedmark, Norway
Telefonnummer: 90868950
on.enilno@oj-ifnra
By: Gaupen
Rute: Nyhushøgda 73
Postnummer: 2355


åpningstider

Mandag: 11:00 - 17:00
Tirsdag: 11:00 - 17:00
Onsdag: 11:00 - 17:00
Torsdag: 11:00 - 17:00
Fredag: 11:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 17:00
Søndag: 11:00 - 17:00


relaterte søk: amadeus familiepark, amadeusparken, familiepark hamar
Anmeldelser
Flott sted med masse dyr og fin tur med mating og quiz. Grillmuligheter og litt lek for ungene. Flotte fugler, artig med hester og griser. Vi hadde været med oss og storkoste oss. Siste stjerna mangler for litt dårlige sanitærforhold - utedo ok, men at det ikke er vann og såpe holder ikke og det burde være mulig med VA selv om det er utenfor kommunalt nett.
Var en fin tur å gå. Det var en lett sti å følge, og å gå. Naturen var enkelte steder vidunderlig, og på noen plasser var det flott utsikt. For min del er det rett og slett terapeutisk!!
Var der midt i juli og stedet opplevdes som ganske slitent og skittent til prisen man betaler. Mye veps ved sitteplassene som ikke Snilsberg nødvendigvis kan klandres for, men det gjorde at også denne delen av besøket ble stressende og mindre hyggelig.
Fantastisk sted for unge og barnefamilier. Mange fornøyde dyr og mye kos i naturen. Mye renovert. Gleder meg til 30 års feiring. Anbefaler for det starkeste
Kunne med fordel vært litt rufsete opp. Klippet plenen, ferske blomster, på bordet og dyr i alle bingene. Hesteturen for 40 kr kunne vært litt lenger. Ellers greit sted for de minste. Min på snart 6 år begynner å bli for stor til denne parken.
Fire godt voksene damer hadde en hyggelig dag på Snilsberg. En koselig tur rundt i naturstein, med på følgende nydelig lunsj bestilt før kl 16 dagen før. Det er en flott park for småbarnsfamilier. PS var også innom gjenbruksbutikken hvor det var mye spennende.
Dyrt og kostet ekstra for å ri osv. Kunne vært hyggeligere og mer smilende de som jobbet der også.
Elendig park, unger kan ikke nærme seg gjerder for å se på dyr, brennesle overalt, også rundt lekeapparatene, lite dyr, skittent og fælt hos dyra. En helt utslitt park, som ikke er verdt pengene.
Veldig naturskjønn plass. Men er ikke så mange forskjellige dyr.
En kjempe flott park for store og små! Mye fine dyr å se på. Mange dyr som søker seg litt inn i skyggen på grunn av varmen, men kommer så fort man rister litt i fôr posen mye fine muligheter for leking for de små! Både leke kjøretøy, trampoliner, husker, sklier, hopping i høyet, natursti med spørsmål osv.. Gode vafler og muligheter for å få noe å tygge på! Koselige betjente og god sørvis! Også fine muligheter for ridning, som er kjempe stas for ungene!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Snilsberg Familiepark i Ringsaker.

Gaupen lekeplass

åpningstider, plassering. Nyhushøgda 73 gaupen landbruksvirksomhet kart bykart, satellitt visning. Snilsberg Familiepark i Ringsaker adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Snilsberg Familiepark i Ringsaker. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Snilsberg Familiepark i Ringsaker med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler