facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Snorre Sjømat Ulsteinvik

Snorre Sjømat Ulsteinvik

Info

Fiskebutikk med stort utvalg av fersk fisk fra egen fabrikk i Måløy.
Det serveres også enkle lunchretter.

Adresse: Bjørndalsvegen 13, 6065 Ulsteinvik, Norway
Telefonnummer: 47464632
By: Ulsteinvik
Rute: Bjørndalsvegen 13
Postnummer: 6065


åpningstider

Mandag: 10:00 - 16:30
Tirsdag: 10:00 - 16:30
Onsdag: 10:00 - 16:30
Torsdag: 10:00 - 17:00
Fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 15:00

Nærliggende lignende selskaper
Naboen Restaurant Ulsteinvik Naboen Restaurant Ulsteinvik 372 meter Veldig god og saftig pepperbiff med peppersaus og grønnsaker Varmt og koslig spise p...
Maluns Restaurant Maluns Restaurant 449 meter Svært god og rimeleg mat. God, triveleg og lun atmosfære!Mat: 5/5
Sannto As Sannto As 2 km Utleie av Personbiler, varebiler, bo biler og campingvogner.Forhandler av Ipc Foma,K...
Fruene Ved Havet Fruene Ved Havet" På Flø 7 km Fruene Ved Havet arrangerer kafè på Flø siste søndagen i kvar månad. Her sel vi vår e...
Anmeldelser
Fantastisk buffé... eneste som manglet litt av, var utvalget av Sushi og dessert kunne ha været noe mer av.Mat: 4/5
Veldig varierende kvalitet på mat, har hatt både veldig god opplevelse, men også en gang med svært dårlig opplevelse med samme type retter Sushi. Opplæring av personale/servitører virker å være helt fraværende, her er det mye å gå på.. Glemmer ? å ta bestilling av drikke, mangler kniv/skje i smør og sauser når det er arrangement smittevern?, vet ikke noe om hva som serveres, fjerner ting fra bordet uten å komme tilbake med nytt eksempelvis ruskefat ved skalldyraften Veldig fine lokale og stort potensiale.
Bestilte sushi, brett på 40 biter. Risen var ikke god, jeg lager bedre selv, og jeg er ikke sushi kokk. Den var tørr og smakløs. Samtidig var nesten alle grønne på undersiden av wakame veske, noe som også satt smak på alle bitene. Det er veldig overpriset i forhold til kvaliteten man får. Vi fant krabbeskall i krabbe sushien. Smakssammensetningen var ikke spessielt god på brettet, ingen av bitene var gode, og vi ville ikke spise opp noen av typene. Den friterte delen på scampien var bløt, ikke veldig mye krunsj. Mye her er veldig likt menyen til Willy’s gourmet i Myrvåg, bare dårligere smak og kvalitet. Ingefæren var også ikke så god i forhold til andre sushi plasser, eller butikkkjøpt ingefær. Håper å se en forbedring.
Var her på julebord med jobben. Veldig fint pynta og hyggelige ansatte! Skikkelig god julemat! Anbefalast!
Litt skuffende opplevelse pga mye smakløs mat, litt for salt sjømat da burde man ha noe som kunne balansere retten, fikk kalde grønnsaker og ble ikke spurt hvordan vi ville ha biffene. Levde ikke opp til verken forventningene eller prisene. Lager bedre mat hjemme. Tommel ned.
Nydelige smaker, god service og lun atmosfære! Crispy duck i dampebolle må testes!
God mat, imøtekommende og hyggelig betjening. Anbefales både om du er tørst og/ eller sulten.
Vi prøvde onsdagsbiffen. Maten smakte helt fortreffelig. Snorrebuda kan absolutt anbefales.
Litt høye priser for maten. Servitører tydelig ikke opplært fullt ut. Kom ikke med spisepinner, soya eller skål til soya når jeg hadde bestilt sushi. Sushi var ok, men ikke noe utpreget bra.
Juli 2020. Trivelig sted nytt oppusset med bjelker og detaljer fra sjøbud. Trivelig personale, men ikke så gode i å følge opp gjestene. Vi spiste sushi. Helt grei og pent servert. Litt lite etter prisen. Alt i alt en ok opplevelse, men ikke noe høydepunkt. Jeg tror stedet som nyåpnet, så de får nok justert seg inn så dette blir helt bra.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler