facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Snowstock

Snowstock

Info

Norges største freeski arrangement.
Norges råeste skifestival.
09 - 10. Mars 2018
SnowStock Adrenalineinvaders

Historie

Når, hvor, hvem og hva...
Kortversjonen av SnowStock på 3 minutter.
SnowStock trommer sammen til den tradisjonsrike skifesten i Kongsberg Skisenter siden 2000. SnowStock kjøres hvert år, den første hele helgen i Mars, eller så nære denne som mulig. Sted som alltid: Kongsberg Skisenter. På vegne av alle samarbeidspartnere og de øvrige i Sølvbyen ved Lågen ønsker vi igjen å vise at det er fullt mulig å blåse bakoversveis på hvem som helst.
Hvorfor?
- hvorfor ikke??!! Snø er bra! Ideen om SnowStock stammer fra freestyle miljøet i Kongsberg og målsetningen er at dette skal være en "gathering" for alle som synes snø er bra og ski er gøy. Festivalen åpner for ei stor leikegrind, vi kan ha det moro sammen og bli bedre kjent. Festivalen er non-profit, alle jobber gratis og dermed kan vi gjøre akkurat som vi vil.
Hva?
SnowStock er en skifestival, for og av folk som er glad i å leke på snø. Vi tar høyde for å samle folket til en skikkelig ski opplevelse som tilbyr litt av alt; underholdning, konkurranser, stunts og action i en adrenalin pakke man helst ikke bør gå glipp av. Vi sørger for utfordringene, underholdningen, premiene, profilerte gjester og halsbrekkende stunts, for at dere skal ta turen ut i det fri, og nyte et spektakulært show. Barna får full oppmerksomhet på lørdagen med egen barnival hvor skiskole og kjendiser inngår.
Hvem?
Arrangeres av Kongsberg freestyleklubb, sammen med noen andre skientusiaster og ildsjeler og vips, så har du en gjeng som jobber både sent og tidlig med å sette sammen SnowStock. Gled dere

Adresse: Funkeliaveien 105, 3616 Kongsberg, Norway
Telefonnummer: 91595268
on.kcotswons@tsop
By: Kongsberg
Rute: Funkeliaveien 105
Postnummer: 3616



relaterte søk: Kongsberg afterski, Snowstock Barnival, Barnebakke Kongsberg, Fnugg Kongsberg, Skikroa Kongsberg, Kongsberg skiutleie, Kongsberg skisenter moh, Ake Kongsberg Skisenter
Anmeldelser
Vært bedre før men litt Morro er det jo..
Fantastisk vinter arrangement. Veldig mye gøy for barn her og det deles ut mye gratis. Verdensrekorder settes og man kan alltid glede seg. Gratis i skibakken.
Oversatt av Google Bra for barn Original Good for children
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Snowstock.

Kongsberg kunst og underholdning

åpningstider, plassering. Funkeliaveien 105 kongsberg arrangement kart bykart, satellitt visning. Snowstock adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Snowstock. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Snowstock med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler