facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Soknedal Bakeri og Konditori As

Soknedal Bakeri og Konditori As

Info

Velkommen til Soknedal Bakeri og Konditori AS` side på facebook. Her vil vi komme med aktuelle nyheter, tilbud og annet som vi håper kan være av interesse

Historie

ÅPNINGSTIDER SOKNEDAL:
Mandag - Torsdag 08.00-16.30
Fredag 08.00-17.00
Lørdag 08.00.15.00



"Bakeri, Konditori og kafè"
Adresse: Sentrum, 7288 Soknedal
Telefonnummer: 72433345
By: Soknedal
Rute: Sentrum
Postnummer: 7288


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:30
Tirsdag: 08:00 - 16:30
Onsdag: 08:00 - 16:30
Torsdag: 08:00 - 16:30
Fredag: 08:00 - 17:00
Lørdag: 08:00 - 15:00


relaterte søk: soknedal bakeri trondheim, soknedal bakeri kaker, soknedal bakeri melhus, soknedal bakeri ilsvika, soknedal bakeri støren, melhus bakeri, soknedal bakeri ila, soknedal bakeri åpningstider
Nærliggende lignende selskaper
YX Soknedal YX Soknedal 414 meter Fylt bensin, lånt toalettet, kjørt videre. Perfekt pitstop!
Anmeldelser
Soknedal bakeri og konditori har veldig gode bakervarer, koselig plass for en kaffekopp og en krembolle eller noe småvarmt til lunch. Og de lager fantastisk god formkake.
Nydelige bakevarer laget med yrkesstolthet!
Rett etter avkjøringen på nye E6, mye bedre å stoppe her enn på Størens Bageri, som nå er en kebab-sjappe. Soknedal driver også bakeriet på Støren, men utvalget der er mye dårligere. Kvaliteten er på topp, ferskere blir det ikke!
Norges beste kremboller! Absolutt verdt å kjøre fra Oslo til Trøndelag for! Selvsagt mye annet godt der også. Stopper alltid der langs E6 når vi kjører og tar flere omveier dit for å kose oss litt ekstra.
Veldig hyggelig og serviceinnstilt betjening! Verdens beste kremboller, det er sikkert og visst. Kombiner disse to egenskapene, så får du en autentisk og unik opplevelse.
Dette er stedet for gode bakervarer! Alt fra brød til Napoleonskake holder høy standard. I sesongen fastelavn til påske bør man prøve krembollene! Verdens beste?
Poenget med å benytte teknologi til bestillinger når dere ikke har noe rutine på sjekke motatte bestillinger. Setter samarbeidspartnere i dårlig lys når dere IKKE ENGANG HAR LAGET KAKEN SOM ER BESTILT. Takk for en ødelagt jubileum.
Jeg kan veldig godt forstå hvorfor folk sier det er verdens beste kremboller, vet ikke om det faktisk er det - det er ihvertfall den beste jeg har smakt. jeg gir 5/5 kremboller :-
Utrolig god vaniljekringle og wienerbrød. Det sies også at de har Norges beste kremboller, men har ikke vært der i den sesongen enda.
Jeg har ikke vært inne i butikken, men kanelsnurrene min bedre halvdel kjøpte var fantastiske!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Soknedal Bakeri og Konditori As med offentlig transport


Fagerlia 110 meter
5473
Soknedal sentrum 370 meter
135
480
5475
Nyhus 370 meter
5473

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler