facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sola Airport Arena

Sola Airport Arena

Info

Trenger din bedrift nye kontorlokaler. Spennende nytt prosjekt. Kontorbygg designet ut i fra tanken om fleksibilitet, åpenhet,effektive og gode fasiliteter

Historie

Sola Airport Arena ligger i knutepunktet mellom Risavika Havn, Forus Næringsområde, og Stavanger Lufthavn. Nye effektive veisystemer gir itilegg rask tilkomst til Stavanger og Sandnes.

Sola Airport Arena er et business-torg bestående av to næringsbygg, og et konferansehotell.Byggene ligger over et lukket parkeringsanlegg med direkte tilkomst til næringsbygg og hotell. Arenaens område tar del i et større grøntdrag som er en forlengelse av Hafresfjord.

ARENA KONTOR

Sola Airport Arenas to moderne kontorbygg er designet ut i fra tanken om fleksibilitet, åpenhet, ekkektivitet og gode fasiliteter.

Bygg A er BTA: 3.000 m2
Bygg B er BTA: 7.100 m2

ARENA HOTELL:

Sola Airport Arenas fonferansehotell består av 210 dobbeltrom. Lobby, resturant og konferansearealet ligger side om side på bakkeplan og kan romme flere mindre arrangementer og større events.

Hotell er BRA: 11.700 m2


ARNA PARKERING

Sola Airport Arnea har et lukket parkeringsanlegg bestående av 223 P-Plasser., og 215 sykkelparkeringsplasser. Her finnes garderoper og direkte tilkomst til byggene.

P-Anlegg er BRA: 9.700 m2.

Vi er i dag interesserte i å komme i kontakt med potensielle leietakere for prosjektet.

Kontakt Bjarne Hellestø på [email protected] eller 920 66 702.

Adresse: Joaveien 2, 4055 Sola, Rogaland, Norway
Telefonnummer: 004792066702
By: Sola
Rute: Joaveien 2
Postnummer: 4055


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler