facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sola Hage og Anlegg As

Sola Hage og Anlegg As

Info

Vi utfører blant annet graving, transport, belegningsstein, natursteinsmurer, plen, beplantning, bark, terasser og gjerder.

Historie

Vi utfører blant annet graving, transport, belegningsstein, natursteinsmurer, plen, beplantning, bark, terasser og gjerder.



"Sola Hage og Anlegg AS er totalleverandør av tjenester innenfor hage, park og anlegg i Stavanger/ Sandnes-området.Våre tjenester inkluderer arbeid med nyanlegg, drift og vedlikehold av alle typer grøntanlegg, produsering og montering av gjerder og porter samt legging av belegningsstein.Våre fagfolk setter sin ære i at hvert enkelt prosjekt skal inneholde den kvaliteten som vi har satt som standard for våre tjenester, uansett størrelse. Slik kan vi garantere høy kvalitet, og at du som kunde blir fornøyd, både før, under og etter endt prosjekt."
Adresse: Orstadveien 132 C, 4352 Kleppe
Telefonnummer: 975 05 050
By: Kleppe
Rute: Orstadveien 132 C
Postnummer: 4352


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler