facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Soldi Regnskap AS

Soldi Regnskap AS

Info

Regnskapskontor, regnskap, lønn, årsoppgjør, rådgivning og datasystemer

Historie

Vi er et regnskapskontor som setter fokus på små og mellomstore bedrifter og har oppdrag innenfor de fleste bransjer, noe som har gitt oss bred erfaring og kompetanse innenfor de fleste felt.

For oss er et godt arbeidsmiljø nøkkelen til en bedre hverdag. Vi har en god tone med våre kunder, og går ikke av veien for å si at vårt gode arbeidsmiljø med en dose humor er med på å skape en god relasjon med våre kunder.



"Soldi hjelper bedrifter i Trøndelag med både økonomi og HR-tjenester. Det gjør at vi kan få et bedre innblikk i helheten i virksomheten til våre kunder, både når det gjelder økonomi og organisering av bedriften.Når vi kan bistå med både økonomiske tjenester og det å utvikle bedriften din, er målet vårt at vi sammen når dine mål. Vi bryr oss om våre kunder og det er viktig for oss å gi deg en VIP-følelse som kunde - den lille prikken over i-en.Du finner oss på Sirkus Shopping i Trondheim og Torgkvartalet i Stjørdal sentrum."
Adresse: Falkenborgvegen 9 (Sirkus Shopping), 7044 Trondheim, Norway
Telefonnummer: 73828520
By: Trondheim
Rute: Falkenborgvegen 9 (Sirkus Shopping)
Postnummer: 7044


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: soldi regnskap medarbeidere, soldi mahmood, regnskap trondheim
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler