facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Solemskogen Naturbarnehage

Solemskogen Naturbarnehage

Info


Hjemmesiden vår:
http://www.solemskogen.barnehageside

Adresse: Solemskogveien 3, 0496 Oslo, Norway
By: Oslo
Rute: Solemskogveien 3
Postnummer: 0496



relaterte søk: naturbarnehage oslo, barnehage kjelsås
Anmeldelser
Enestående personale som både er faglig flinke og viser stor omsorg for barna. Barnehagen ligger i naturskjønne omgivelser på Solemskogen. Svært god bussforbindelse. Buss 56 går hvert 20 minutt og stopper rett på utsiden av bhg. Skogen ligger rett utenfor døren. Det samme gjør skøytebane, stor grusbane for sykling og lek, lekeplass, skiløyper, bålplass, volleyballbane ++++++ Barna mine har det siste året bla. vært med på fisketurer, ski og aketurer, stått på slalom, sykkelturer, utallige turer med grilling og kos, vært på biblioteket og teater, barnekunstmuseet, tekniskmuseum, høsting av grønnsaker, ++++++++ Her vet jeg at barna mine har det godt! Anbefales!
En fantastisk barnehage med fokus på barns upplevelse av mestring, god social samvaro och fysisk aktivitet ute. Kun 30 barn fordelt på två avdelninger. Omtenksom, engagerad och erfaren personal. Varmmat tre dager i uken. Turer i marka minst två dager i uken.
Verdens beste barnehage. Det var gøy, vi var ute hele tiden-
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Solemskogen Naturbarnehage. Solemskogveien 3 kart bykart, satellitt visning. Solemskogen Naturbarnehage adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Solemskogen Naturbarnehage. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Solemskogen Naturbarnehage med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler