facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Solgaard Sykkel

Solgaard Sykkel

Info

Solgaard Sykkel i Moss tilbyr sykkelverskted, sykkelhotell, salg av nye og brukte sykler, mottak av sykler, utleie av sykler.



"Krapfoss Industrier As Kias ble etablert i 1954, som landets første attføringsbedrift.Kias er i dag en moderne attføringsbedrift, som i nært samarbeid med Nav skal gi et kvalitativt godt tilbud om avklaring av arbeidsevne, kompetanseheving og arbeidstrening i et bedriftsnært miljø. Hovedmålsetningen er formidling til ordinært arbeid eller utdanning.Kias er også en produksjonsbedrift som leverer handelsvarer og tjenesteyting til både næringsliv og private.Vi ønsker alle velkommen til våre anlegg som ligger sentralt plassert på Krapfoss og på Solgaard skog i Moss."
Adresse: Vålerveien 149, 1599 Moss, Norway
Telefonnummer: +4745871214
By: Moss
Rute: Vålerveien 149
Postnummer: 1599


Nærliggende lignende selskaper
Standard Sport As Standard Sport As 2 km Lite kundevennlige ansatte. Nekter reklamasjon til tross for at varen er kjøpt under ...
Canyon Canyon 3 km Velkommen til Canyon Norge på Facebook. Canyon utvikler og designer sykler i Koblenz,...
XXL Sport & Villmark XXL Sport & Villmark 3 km Godt utvalg i sport- og fritidsutstyr. Veldig hyggelig betjening.
Anmeldelser
Ikke veldig imponert. Kom for å kjøpe en brukt barnesykkel. En ting var at det var minimalt med hjelp å få og at ingen av de som tasset rundt der var imøtekommende på en flekk. Vi var på plass litt over tre, og de stenger fire. Det var riktignok fredag, men det blir litt drøyt å rydde inn sykler som kunder prøver å se på en time før stengetid. Syklene forsvant inn i en container mens vi prøvde iherdig å se. Vi fikk grabbet tak i en og endte med å kjøpe den. Sykkelen var fin den, så sånn sett kunne jeg gitt noen flere stjerner. Men, opplevelsen av å være kunde her, holder ikke til mer enn en stjerne gitt.
Betalte for to sykler med full service inklusive vask. Begge syklene var flere steder møkkete og ikke vasket. Ba om å få avslag i pris da jobben ikke var utført, noe de ikke ville gi. Mer svindel enn kundeservice.
De har en profil å reklame avdeling. Kias reklame, med meget stort utvalg. Egen produksjon, så her får du rask levering. Super service å fikser alt du måtte trenge får å profilere ditt firma
Vernet bedrift. Produserer skilt, dekor, treprodukter, reklame, trykkeri, logotrykk på arbeidstøy, ved på pall og mye annet. Startet opp i 1954.
Gode priser og hyggelig betjening
Lager fine og solide treprodukter
Bruker kundeservice som toalettpapir
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Solgaard Sykkel med offentlig transport


Vålerveien 149 40 meter
620
Slalåmbakken snuplass 150 meter
23
Slalåmbakken 4 300 meter
23
253
641
Vålerveien 165 390 meter
23
620
641
Carl Sibberns vei 460 meter
23
253
641

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler