facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Solgralen

Solgralen

Info

Solgralen v/Wenke Haaven tilbyr kurs/workshops og behandlinger. Sertifisert Soul Body Fusion ® Teacher. Access Bars ™. Independent Distributor It Works !

Historie

Soul Body Fusion® er en prosess for healing og helhet. Access Bars ™ er en teknikk som kan hjelpe deg å gi slipp på blokkeringer, dårlige vaner og gamle tankemønstre.
Founded Teacher i Soul Body Fusion®. Jeg holder kurs/workshop, hvor du får muligheten til å lære å bruke denne prosessen på deg selv og andre og etter endt kurs sertifiseres du som utøver. Er dette intressant, ikke nøl med å ta kontakt.
Ellers kan jeg tilby Marja Entrich biokosmetik. Dette er en hud-, hår- og kroppspleieserie som er 100 % biologisk. Marja har alltid hatt som motto: " Det du smører på huden må kunne spises." Alle produktene er ph-nøytrale og fulle av godsaker som kroppen og huden din setter pris på. For mer informasjon, se min hjemmeside, www.solgralen.com

Adresse: Rollagveien 62, 3658 Miland
By: Miland
Rute: Rollagveien 62
Postnummer: 3658


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler