facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Solhøy Frukt og Tobakk

Solhøy Frukt og Tobakk

Info

Solhøy Frukt og Tobakk endelig på Facebook! Vi følger med i tiden, men skal likevell være den gode gamle tradisjonelle Frukt og Tobakksforretning.

Adresse: Borreveien 36, 3186 Horten
Telefonnummer: 33073790
By: Horten
Rute: Borreveien 36
Postnummer: 3186


åpningstider

Mandag: 08:30 - 21:00
Tirsdag: 08:30 - 21:00
Onsdag: 08:30 - 21:00
Torsdag: 08:30 - 21:00
Fredag: 08:30 - 21:00
Lørdag: 08:30 - 19:00
Søndag: 12:00 - 20:00


relaterte søk: Solhøy omsorgsboliger
Nærliggende lignende selskaper
Shell Shell 500 meter
Joker Horten Åtte til Åtte Joker Horten Åtte til Åtte 778 meter Velkommen til Joker Horten! Vi er en søndagsåpen butikk i Storgata rett ved hovedveie...
Anmeldelser
I dag som så mange ganger før kjøpte vi softis og solbombe, men den solbomben som datteren min fikk i dag var skuffende . Hun ba om stor solbombe og fikk den minste vi har opplevd å få der og andre plasser vi har kjøpt. Lite og mulig nytt beger men det var nesten ikke plass til slush, det var heller ikke mye is som var grunnen. Kjempeskuffet i dag
En av de mest kjente kioskene i Vestfold, hvor man tilbyr det meste innen spill og kioskvarer. De har til og med et stort humidor-rom fullt av sigarer og tobakk for de som bruker slikt.
Her er det en sann glede og handle !!!. jeg dro fra Ytre Enebakk for og kjøpe sigarer her og det gjør jeg gjerne i igjen. Petter er virkelig trivelig og jeg følte meg som hjemme,men det er så mye god saker der og han kan sakene sine så du handler mer enn du burde.Den nye humidoren er utrolig flott og blir som et smykke i butikken.Gleder meg til neste gang jeg har muligheten til og slå av en prat med Petter og det kanskje over en nydelig casdagli sigar.
Eigeren vet hva han driver med og er veldig kunnskapsrik. Fenomenal is og stort utvalg av alt. Med tanke på hvor mye is du får, så er isen ikke så dyr i det hele tatt. Litt trangt inne når det er mange folk, men det antar jeg at er fordi det er så populært her. Fint inne Fint ute Rullestolvennlig Familievennlig Sukkerfrie valg Hyggelig betjening Kunnskapsrik eiger God parkeringsplass Alt var på plass her.
Lyst og trivelig lokale med godt utvalg av varer. Å for å si det rett ut... Det var god stemning, smilende personal og trivelig tone i hele butikken. Utenfor et greit uteområde til å nyte kjøpet der og da, om det var det hjerte behage.
Må være Norges koseligste kiosk. Familiedrevet og superkoselig å komme inn. Har det meste og litt til av hva du forventer i en kiosk. Hestespill,Norsk tipping.bra utvalg godterier og småmat. Anbefales sterkt,om så du "bare" skal ha en pølse eller kaffe.
Intet å utsette på denne klassikeren av en kiosk. Her kan du kjøpe smågodt over disk, akkurat sånn man gjorde det for 30 år siden. Stedet har også tipping og travspill. Kommer du innom her, er wienerpølse i brød en slager, som serveres over disk av en særdeles hyggelig å behjelpelig betjening.
Flotte folk og mye kult
Flott utvalg, og mye utstyr for piperøkere. Hyggelig atmosfære, og kunnskapsrik betjening. Finner også mye godt å tygge på der.
Solhøy Frukt og Tobakk er et av de få ekte kioskene som er igjen her i Vestfold. Butikken er orginal og et koselig sted å komme til. De ansatte har vært i sving siden tidenes morgen og vet hva en slik kiosk skal bestå av!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler