facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Solkontroll.no - solskjerming alle har råd til

Solkontroll.no - solskjerming alle har råd til

Info

Hos Solkontroll.no får du de beste prisene på tilpassede innvendige solskjermingsprodukter. Ved selv å velge produkt / ta mål sparer du normalt 50%.

Historie

Hvorfor skal tilpassede solskjermingsprodukter kun være for de med fet lommebok? Hvorfor finnes det kun to alternativ:

1) Produktene koster deg skjorta og du har kun råd til 2 - 3 vinduer.

2) Du må selv stille med baufil, saks og skrustikke for å prøve å tilpasse de billige produktene du kjøpte på sjappe på hjørnet. Resultatet blir selvfølgelig ikke bra og du gleder deg til at neste feriepengeutbetaling kommer, slik at du har råd til de 3 neste vinduene i stua.


Dette er spørsmål vi har stilt oss uten å få gode svar. Vi mener vi har funnet en løsningen:

1) Få tak i en seriøs europeisk produsent som har gode priser og god kvalitet på solskjermingsprodukter.

2) Dropp alle fordyrende mellomledd, skaff deg agentur.

3) Sats på at høyt volum slik at du kan gi kunden lave priser.

4) La kundene selv velge produkt, stofftype og farge. Men god veiledningen greier kunden også å ta mål av vinduet/døra som trenger solskjerming. Fargeprøver kan sendes pr post.


Så langt ser det virkelig ut som at vi har funnet løsningen. Vår misjon er at alle skal ha råd til å innrede huset sitt med våre produkter.



"Solkontroll AS ble opprettet i januar 2016 og har siden den gang levert innvendige solskjermingsprodukter til lokale kunder i Kristiansandsregionen, samt til kunder i resten av landet via vår nettbutikk. Firmaet drives av Bernt Welde og Laura Welde som foretar både befaring og montering. I travle perioder leier vi inn lokale snekkere som bistår med montering av produkter. Våre produkter kjøpes direkte fra et stort europeisk selskap. Selskapet har 25 års erfaring og eksporterer produktene sine til mer enn 35 land.Hvorfor velge produkter fra Solkontroll AS?- Vi har de beste prisene på markedet.- Fornøyde kunder er vår høyeste prioritet.- Vi har spesialisert oss på innvendige solskjerming og har et stort utvalg av produkter/stofftyper."
Adresse: Gneistoppen 87, 4656 Kristiansand, Norway
By: Kristiansand
Rute: Gneistoppen 87
Postnummer: 4656


åpningstider

Mandag: 08:00 - 20:00
Tirsdag: 08:00 - 20:00
Onsdag: 08:00 - 20:00
Torsdag: 08:00 - 20:00
Fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: Lystette lameller, Panelgardiner
Anmeldelser
Veldig fornøyd med både service og montering av solkontroll.no. Gratis befaring hvor jeg fikk hjelp til å velge de produktene som passet best til mitt hjem, når det gjaldt både farge, og type solskjerming. Selve monteringen var ferdig innen kort tid, og i tillegg er jeg veldig fornøyd med hvordan resultatet ble. Meget hyggelige folk, som kan det de driver med! Kan anbefale solkontroll på det sterkeste, for både god service og et bra slutt resultat.
Leverte definitivt det beste anbudet på solskjerming hvor to andre aktører også var med i prosessen. God og hyggelig kommunikasjon, rask levering, pris som avtalt, og produkter av god kvalitet!
Super, profesjonell bestilling og gjennomføring av ordren. Veldig fin kvalitet og utseende på solskjermingen.
Veldig fornøyd med plissegardiner i hele stuen levert og montert av dyktige og hyggelige folk. Fikk en grundig gratis befaring med god veiledning. Gardinene kom raskere enn forventet og ble montert til avtalt tid og pris. Anbefales.
Utrolig fornøyd med gode produkter, proff veiledning og anbefalinger. Elegant montering også. Anbefaler på det sterkeste.
Veldig raske til å komme på befaring og montere. Veldig ryddig!
Veldig ryddig og god prosess fra første kontakt til ferdig montering! Fikk tilbud fra et par forskjellige leverandører på 2 stk. plisse og Solkontroll var klart billigst! Anbefales.
Utrolig bra pris og kvalitet. Kjøpte plisséer og monterte dem selv. Noe som var veldig enkelt etter gode forklaringer fra leverandør. Varene kom rast og alt passet perfekt.
Bestilte rullegardiner, plissegardiner og lameller, og er veldig fornøyd med alle produktene. Det var enkelt å måle størrelsen jeg trengte ut i fra malen, og jeg fikk flotte produkter, i god kvalitet, som passet perfekt til de forskjellige vinduene og dørene. Alt kom på avtalt tid, og var enkelt å montere på plass.
Jeg fikk nylig levert doble plissegardiner til alle aktuelle rom i min nye bolig. Jeg er veldig fornøyd med både med gardinene, selve leveransen fra bestilling til montering, en konkurransedyktig pris og ikke minst den gode kontakten med firmaet. Anbefales på det beste!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Solkontroll.no - solskjerming alle har råd til med offentlig transport


Gneistoppen 140 meter
587T
M2
Granittveien 170 meter
587T
M2
Lauvåsen hovedvei 360 meter
587T
M2
Lauvåsenkrysset 360 meter
2137
35
36
36X
587T
Lauvåsenkrysset 370 meter

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Solkontroll.no - solskjerming alle har råd til.

Kristiansand ınteriør

åpningstider, plassering. Gneistoppen 87 kristiansand ınteriørdesignstudio kart bykart, satellitt visning. Solkontroll.no - solskjerming alle har råd til adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Solkontroll.no - solskjerming alle har råd til. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Solkontroll.no - solskjerming alle har råd til med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
BestMarin BestMarin 1 km Topp service i en veletablert kai handel for marine ønsker, rett på bredden av Otra, ...
Bademiljø Bademiljø 1 km Fo min del kanskje er seriøs butikk men jeg selv har opplevd mange ganger meget dårl...
Tropehagen Zoo Sørlandsparken Tropehagen Zoo Sørlandsparken 1 km Vi er en av Sørlandets største dyrebutikker som har nye lokaler rett over Rema 1000 p...
Fagmøbler Kristiansand Fagmøbler Kristiansand 1 km Fagmøbler Kristiansand er femte og siste tilskudd til møbelforhandlerne på Sørlandsse...
Skan Møbler Skan Møbler 1 km Alltid gode tilbud, god service og hyggelig betjening. Har vært kunde hos Skan Møbler...
Autorekvisita Autorekvisita 2 km Hyggelig og hjelpsom betjening. Mange gode produkter!
Maritim Båtutstyr Sørlandssenteret Maritim Båtutstyr Sørlandssenteret 2 km Bra utvalg men synes det er dårlig service når man kjøper en vare som var feil og kom...
Traktøren Sørlandssenteret Traktøren Sørlandssenteret 2 km Kjempegodt utvalg av kjøkkenutstyr. Super betjening.
Enklere Liv Enklere Liv 2 km Ryddig og pent. Virker som retningslinjer rumdt Covid blir nøye oppfulgt.
Kremmerhuset Kremmerhuset 2 km Hyggelig butikk med hyggelig betjening
United color of Benetton sørlandssenteret United color of Benetton sørlandssenteret 2 km United color og Benetton er ett italiensk klesmerke som har eksistert siden 1965. Vi ...
Feel Sørlandssenteret Feel Sørlandssenteret 2 km Denne butikken er helt topp. Prismessig er den ikke av de billigste. Men her får du e...
OakLand Home OakLand Home 2 km Dette vart veldig fint! Kjøpte rett før påske og selvsagt kom det snø rett etter pås...
Hööks - Norge Hööks - Norge 2 km Veldig god service, hyggelige ansatte og gode priser. Kjøper veldig mye til mine hund...
Skeidar Skeidar 2 km Utrolig dårlig service, her er det på plass med opplæring til ansatte. Ble sofa kjøp ...
Sørlandssenteret Sørlandssenteret 2 km Her får man absolutt alt på ett sted og det er jo praktisk
Dyrego Sørlandssenteret Dyrego Sørlandssenteret 2 km Bra utvalg, ryddig og fint, hyggelig betjening. Litt høye priser, men det er forståel...
Christiania Belysning Sørlandssenteret Christiania Belysning Sørlandssenteret 2 km Oversatt av Google Oki Original Oki
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler