facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Solneset Gård - Jordbær

Solneset Gård - Jordbær

Info

Salg av dagsferske Jordbær i sesongen juli - august. Eneste produsenten i Bergen som leverer dagsferske bær. Vi har Korona - Polka og Bounty.

Historie

Smaksbomber - Norske jordbær i en særklasse!

Eneste produsenten i Bergen som leverer dagsferske bær. Vi starter plukkingen klokken 5 om morgenen og kan levere bær fra rundt klokken 10:00. Sesongen starter i slutten av juni og varer til medio august. I sesongavslutningen vil vi også ha selvplukk.

Vi har Korona - Polka og Bounty. Jordbær er ferskvare – så dagsferske jordbær er lang bedre på smak enn det som selges i butikk og som har transportert.

Jordbærene modnes på en seng av myk halm - da får vi rene og gode bær.

Vi vil ha utsalg på Solneset Gård – Unnelandsegen 319, samt hos Spar Lone og Spar Øyrane Torg.



"SolnesetGård finner du på Unneland i Arna, ca. 25 minutters biltur øst for BergenSentrum. Gården ligger i naturskjønne omgivelser ved foten av Gullfjellet, og grenser mot Nesvika Naturreservat som er en del av Haukelandsvannet. Her er det registrert over 100 forskjellige fuglearter, og fisk som ørret, gjedde og laks. I forvaltningen av eiendommen samarbeider vi godt med Statsforvalter, Norsk Ornitologisk Forening og med Statens Naturoppsyn. Vår målsetting er å ta vare på miljøet og kulturlandskapet, samtidig som det skapes positiv aktivitet, næring og arbeidsplasser."
Adresse: Unnelandsvegen 319, 5268 Haukeland, Hordaland, Norway
Telefonnummer: 90708705
on.ecivreskurbdroj@tsop
By: Haukeland
Rute: Unnelandsvegen 319
Postnummer: 5268


åpningstider

Mandag: 08:00 - 21:00
Tirsdag: 08:00 - 21:00
Onsdag: 08:00 - 21:00
Torsdag: 08:00 - 21:00
Fredag: 08:00 - 21:00
Lørdag: 08:00 - 21:00
Søndag: 08:00 - 21:00


relaterte søk: selvplukk jordbær hordaland, unneland gård, selvplukk jordbær bergen, ask jordbær, selvplukk jordbær askøy, jordbær salg, selvplukk jordbær 2018, jordbær til salgs
Anmeldelser
Hadde en super helg her i november: Her er man velkommen med hund på rommet og det er mange koselige dyr å hilse på på gården. Rommene er koselige med god standard! Et flott alternativ til «vanlige» hoteller:Rom: 5/5
Solneset Gård er et rolig og hyggelig sted å komme med bobil eller campingvogn. Dusjene og toalettene er rene og innbydende. Hva mer trenger du egentlig? I tillegg blir du møtt av et hyggelig vertskap. På dager med dårlig vær er det ekstra viktig med gode innerom. Solneset Gård tilbyr kjøkken og spiseplass på låven. Campingplassen er sentralt plassert for alle som skal besøke Bergen og omegn. Her kommer vi tilbake.
Veldig hyggelig sted, flotte bad og fellesområder. Veldig hyggelige eiere, man kan besøke dyrene på gården, bruke kajakk og kano og er omringet av flott natur.
Solneset Gård er en veldig fin plass med mange aktiviteter. Det var veldig kjekt å plukke jordbær selv. Etterpå fikk vi knallgode grillpølser og fine muffins. Gutten likte best å se på dyrene. Kan anbefales til store og små.
Kjøpte ferske jordbær rett fra åkeren. Beste jordbær hittil i år.
Jordbær gard. Du kan plukke selv. Har bedre smak en de på butikkene.
Gode bær og grønnsaker.
Kjempe hyggelig bonde Å fine dyr :
Trenger ikke fortelle. De som vet de vet
Nydelig stjerneskinn og fullmåne i kveld :
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler