facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Solsiden Senter

Solsiden Senter

Info

Solsiden kjøpesenter ligger på Nedre Elvehavn - sentralt i Trondheim, et område i sterk utvikling med nye boliger, butikker og kontorer. Solsiden senter ligger i vakre omgivelser nede ved Nidelelvens utløp. Bygningene er gamle skipsverft.



"Solsiden består av 53 butikker og er det eneste senteret i Trondheim med eget spa. Vi har bred butikkmiks, og fokus på å være en hyggelig og sjarmerende møteplass for hele familien. Like utenfor senteret ligger en rekke restauranter, båtplasser, konsertscener og hoteller, som bidrar til å gjøre Solsiden til en populær destinasjon ved Nidelvens utløp."
Adresse: Beddingen 10, 7042 Trondheim, Norway
Telefonnummer: 73601000
on.retnesnedislos@tsop
By: Trondheim
Rute: Beddingen 10
Postnummer: 7042


åpningstider

Mandag: 09:00 - 21:00
Tirsdag: 09:00 - 21:00
Onsdag: 09:00 - 21:00
Torsdag: 09:00 - 21:00
Fredag: 09:00 - 21:00
Lørdag: 09:00 - 18:00


relaterte søk: solsiden trondheim butikker, bokhandel solsiden, solsiden trondheim åpningstider, mix solsiden, solsiden restauranter, meny solsiden, solsiden sko, matbutikk solsiden
Anmeldelser
Flere flotte spisesteder på rekke og rad. Dro dit selv for og kjøøe telefon hos Elkjøp Phonehouse. Super service hos de. Flotte uteområder med blant annet skøytebane.
Pent senter med godt utvalg butikker. Fine restauranter med godt uteliv
Koselig kjøpesenter med moderat antall butikker rett utenfor Trondheim sentrum.
Flott kjøpesenter med mange butikker.
Veldig fint anlegg rundt Skullerudstua. Skiforeningskvalitet på bakverket - veldig bra. Litt provisoriske garderobeforhold i kjelleren. Greit sted å holde tilstelninger i lokalene. Maten var god, men uten å utmerke seg.
Vær obs! Regning på 161,- kr for 1 drøy tilme parkering. Ikke fornøyd i det hele tatt
Akkurat passe stort kjøpesenter der det er lett å orientere seg og kjenne en avstresset atmosfære for en som egentlig ikke liker kjøpesentre.
Senteret er fint, men skal man parkere bil så begynner det å bli dyrt.......
Greit senter skal som har en flott Meny butikk og kafeteria. Dyr parkering
Bra utvalg av butikker, men de hsr ingen steder med billig mat. De har en matbutikk, men ingen burgerking liksom. Utenom dette er det bra resturantliv utenfor og fine butikker inne. Desværre er nesten alle butikkene klesbutikker så hvis du ikke trenger klær er ikke dette stedet for deg.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Solsiden Senter.

Trondheim kjøpesenter

åpningstider, plassering. Beddingen 10 trondheim offentlig plass kart bykart, satellitt visning. Solsiden Senter adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Solsiden Senter. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Solsiden Senter med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler