facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Solskinnsmurern

Solskinnsmurern

Info

Murmester K. Svendsen AS i Ski, Akershus. Det meste innenfor ildsteder, skifer, flis og murerarbeid.

Historie

Vi utfører arbeid og montering av piper, peiser og ildsteder. Muring, pussarbeide og flislegging gjør vi også. Dessuten utfører vi legging av skifer og naturstein.

Mureroppdrag utendørs når sola skinner gir ekstra glede. Det var på en slik brennhet dag vi fant ut at vi er solskinnsmurere! Sånn er det med den saken. :-)

Har du spesielle ønsker så er vi fleksible og yter vårt beste for deg. Det er viktig for oss å gjøre en ekstra innsats slik at du som kunde blir fornøyd med den jobben vi gjør.

Ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud.

Adresse: Gamle Kongevei 16, 1400 Ski, Norway
By: Ski
Rute: Gamle Kongevei 16
Postnummer: 1400



relaterte søk: Peismurer Oslo
Nærliggende lignende selskaper
Aquaflis Comfort Ski Aquaflis Comfort Ski 335 meter Fikk dessverre ikke den kundeservicen jeg hadde forventet i butikken denne gangen. Ha...
Byggmester Evensen as Byggmester Evensen as 4 km Utfordrende tomt eller bolig? Vi hjelper deg.
Anmeldelser
Anbefales på det varmeste, bokstavlig talt. Vi fikk murt inn en peis-innsats, med mur fra gulv til tak. Kom med forslag til gode løsninger, og leverte topp resultat til avtalt pris. Super service hele veien!
Topp service, rask levering og flott utført arbeide. Monterte og murte opp og la kakkel på en flott kakkelovn. Holdt avtalte tidsfrister og ga oss en lærerik innføring i hvordan få Max. ytelse av ovnen.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Solskinnsmurern med offentlig transport


Gamle Kongevei 290 meter
520
Nordeng 420 meter
520

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler