facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Solskjerming As

Info

Solskjerming AS er importør og forhandler av solskjermingprodukter produsert på mål. Vi handler direkte fra produsent uten fordyrende mellomledd.

Historie

Solskjerming AS har kontorer og lager i Fredrikstad. Vi selger verken varmepumper, garasjeporter eller støvsugere. Kun Solskjerming. Hele året. Vårt hovedfokus ligger i å gi god veiledning og hjelp, samt å sørge for at nettbutikker og nettsider fremstår som informative og brukervennlige. Utover dette skal vi være konkurransedyktige på pris og levere produkter av høy kvalitet.



"Solskjerming AS er importør og forhandler av solskjermingsprodukter produsert på mål. Vi er en helnorsk, privateid bedrift og leverer kun måltilpassede solskjermingsprodukter - året rundt.Vi sender over hele landet. Ønsker du å hente bestillingen din fra vårt lager, eller bare besøke oss, finner du oss i Måkeveien 6 på Kråkerøy Fredrikstad.Når du kontakter oss får du svar fra oss. Vi sender ikke henvendelsen din 'videre innover i systemet'."
Adresse: Måkeveien 6, 1679 Kråkerøy
Telefonnummer: 69109888
By: Kråkerøy
Rute: Måkeveien 6
Postnummer: 1679


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: Solskjerming vindu, Solskjerming Stavanger, Solskjerming Fredrikstad, JYSK solskjerming, IKEA solskjerming, Utvendig solskjerming IKEA, Solskjerming Trondheim, Solskjerming skråvindu
Nærliggende lignende selskaper
Integro As Integro As 425 meter Integro AS er totalleverandør av innredning til lager-, industri-, verksted-, kontor-...
Snekker Bøen Snekker Bøen 1 km 17 år gammel og elsker å jobbe med treverk!
Ull&omtanke Ull&omtanke 2 km Strikk en varm lapp til noen som trenger det. 9 masker ull på pinne 5, strikk alle m...
Anmeldelser
Takk Ståle , takk Ole !! Dere er to topp karer , det er ganske kjelden å møte så hyggelige personer som dere ! Rask levering, proff produkt, fantastisk kundebehandling ! Jeg sterkt anbefaler Solskjerming AS i Kråkerøy for måten de jobber og for høy kvalitet av produktene.
Kan trygt anbefale Solskjerming AS. Bestilte Palladio 7 x 3.6m med IO motor, samt fjernkontroll, veggbryter. Alt ble bestilt via deres nettside, etter å ha lest en del tilbakemeldinger og pratet med de på telefon fant jeg det trygt nok til å forhåndsbetale. Informasjonsflyten har vært kjempe bra, god kundeservice som besvart alle mine spørsmål. Forsendelsen var det heller ingenting å utsette på, levert innen estimert levering, godt pakket inn. Jeg er kjempe fornøyd med markisen og Somfy systemet.
Maken til smertefri handel har jeg sjeldent opplevd. Fullstendig knirkefritt fra A til Å. I tillegg er jeg mektig imponert over både kvalitet og nøyaktighet på produktet som ble levert. Det er så deilig når ting går på skinner, bokstavelig talt. Monteringen gikk som en lek mye takket være instruksjonsvideoene som ligger på Solskjermings hjemmeside, Så nå blir det nok screens på soverommene også. Takk igjen for handelen og ypperlig service! Mvh Jørn Ove Jovik, Hamar
Har bestilt zip screens i 2 omganger. Både 95 /126 varianten, solsensor, vindsensor, 1 kanal og 5 kanals fjernkontroll. Er topp fornøyd med screens kvalitet, monterings vennlighet og en god forklaring på nettsiden som beskriver oppmålingen enkelt. Trenger jeg flere blir det bestilt hos Solskjerming AS! Oppfølging av bestillingen etter betaling er utført var det kvalitet over. Du blir informert om forventet leveringstid, eventuelle forsinkelser og underveis om noe endrer seg eller tar lang tid. Positivt overrasket over at de kontrollerte om bestilling samsvarte produktmessig. Da deler i bestilling 2 ikke samsvarte helt med resten av bestilling, ble man gjort oppmerksom på dette og gitt forslag til produkter som passet. I mitt tilfelle skulle dette benyttes til 1. bestilling så det var korrekt, men dette viser at de følger opp kundene og bestillingene de får inn. Motor, fjernkontroller og sensorer trenger vi ikke si så mye om da det er Somfys kjente kvalitet som alle benytter. privat/offentlig/proff/amatør Kan derfor basert må min opplevelse trygt anbefale Solskjerming og deres zip screens..
Bestilte og monterte selv zip-screens i forbindelse med utbedring av fasader. Disse monterte vi som delvis integrert i kledning, og de fungerer fint. Siden topp av kasse ikke har fall utover monterte vi et beslag oppå denne for å sikre mot fukt inn mot vindsperre. Strevde litt med setting av styring da disse ble koblet under ett av elektriker, men fikk god veiledning med resetting.
Kjøpt en 3,5 meter bred screen av typen zip126. Monterte selv, men trengte råd på veien. Disse rådene kom på løpende bånd og gjorde handelen både svært hyggelig og med strøkent resultat!! Superfornøyd og kommer garantert til å handle her når huset skal bygges på..
Virkelig en anbefalt leverandør, de veiledet til valg av duk slik at de håpet å kunne levere på kortest mulig tid, fikk 2stk ZipScreen på 2950x2150 med motor og fjern kontroll levert etter drøye 4 uker. Var uheldig med en braket og fikk den ødelagt under montering, Solskjerming fikse ny og sendte i posten samme dag: Nr 1 på både pris og service, ANBEFALES
Anbefaler heller bruke fagfolk til jobben, da det ikke er så mye dyrere. Kjøpte screens fra LADY, det kostet bare bare 20% mer og da tar de hele jobben.
Veldig fornøyd med ny terrassemarkisse på hytten. Fin lys gråtone på duken Silver Melange. Fungerte utmerket å bestille på nett. Dessuten veldig god service fra de ansatte på salgskontoret. Enkelt å montere markisen. Fornuftig pris.
Meget fornøyd med Solskjerming AS. Mye billigere enn konkurrentene hvis man er litt hendig fordi man må montere selv. Gode brukerveiledninger på nett, og når jeg ringte flere ganger for å spørre svarte en hyggelig stemme med engang. Fikk også hjelp av en hos Solskjerming AS med datakunnskaper fordi jeg måtte programmere trådløs fjernstyring, og han tok seg tid fordi han programmerte begge screen med solsensor. Alt virket helt perfekt etterpå. Kvaliteten på produktet var også meget bra. Kan anbefale dette firmaet som har service på topp.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler