facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Solspeilet

Solspeilet
Adresse: 3660 Rjukan, Norge
Telefonnummer: 35 08 05 50
Stat: Telemark
Distrikt: Tinn
By: Rjukan
Postnummer: 3660


Anmeldelser
Supert tiltak. Men nå har det vært ute av drift i noen år. Tragisk av en kommune å ikke prioritere dette. Er jo liksom ikke rakettetterforskning.nnDe satser på turisme liksom! Skjerpings !
Var regnet når vi gikk turen så vil si bratt og glatt
Beklageligvis har ikke Tinn kommune prioritert å holde solspeilet i drift. Dette er grunnen til at veldig mange lokale var negative i utgangspunktet, da vi visste at dette ville ende opp som et av mange luftslott som kommunen brenner av penger på, istedenfor å fokusere på sunn drift og ta vare på innbyggerene som allerede bor i kommunen.nnSolspeilet er ute av drift, det trenger en rekonstruksjon, da de tekniske løsningene allerede er utdaterte, og løsningene som ble valgt i utgangspunktet ikke var varige.nnUtsikten fra området der speilene står er veldig fin, men dette er ikke et sted som er verdt å besøke mer enn andre utsiktspunkt i kommunen.
Veldig krevende sti for å komme til dette,ingen gapahuk eller rasteplass
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler