facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Solviks Venner

Solviks Venner

Info

Solviks Venner er en forening for funksjonshemmede på Malmøya i Oslo, som driver en bade- og campingplass.

Adresse: Skinnerbakken 7, 0198 Oslo, Norway
By: Oslo
Rute: Skinnerbakken 7
Postnummer: 0198



relaterte søk: solvik camping, camping oslofjorden, solvik camping stavanger, campingplasser nær oslo, camping oslo, campinghytte asker, camping oslo hytte, naf camping oslo
Anmeldelser
Fantastisk perle på Malmøya! Nydelig pizza og Blåskjell med pommes! Hurra, hit kommer vi tilbake!
Nydelig sted på Malmøya .Dette er en campingplass for funksjonshemmede.Har en fin kafé med flott utsikt og god mat.
Fantastisk mat, hyggelig service, flotte omgivelser og topp stemning
Vi fikk en kjempekveld på Solvik. En hel kveld med god mat og god drikke. Med god service var kvelden helt topp. Anbefales.
Dårlig service, vi fikk ikke maten vår og ventet over en time. Maten så veldig god og delikat ut derimot, slik jeg så det fra nabo bordene men servicen er ingenting å skryte av, null system og mye rot. vi spurte om mugge med vann to ganger og fikk ingenting, så vi hentet det selv. De andre bordene fikk maten, så antar servitøren glemte å bestille maten vår til kokken. Så vi spurte henne om hvor det er blitt av maten? så sa hun unnskyld, kan jeg ta bestillingen deres igjen? så vi takket pent for oss og dro videre. Sjefen må ta oppgjør med servitørene der.
Flott beliggenhet, dårlig service og ingenting utenom blåskjell og kjip barnemeny for uheldige allergikere. Dårlig presentert kafemat til restauranntpris i dag. Kjedelig opplevelse når vi skulle ut og kose oss.
Kaféen er freshet opp og det er definitvt også maten ! Kanskje Oslos beste pizzabunn, levert på under 10 min, til tross for stappfull kafé. Deilig å nyte maten rett ved vannet !
Camping- og badeplass tilrettelagt for funksjonshemmede. Fin kafe. Husk at du skal ta hensyn til syns- og bevegelseshemmede så plassen blir like fantastisk for alle!
Stranda er helt magisk, restauranten ligger idyllisk til, men manglet litt på vennlighet og pris. Maten smakte godt!
Koselig sted med fin tilrettelagt tilgang til sjøen
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Solviks Venner.

Oslo frivillig organisasjon

åpningstider, plassering. Skinnerbakken 7 kart bykart, satellitt visning. Solviks Venner adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Solviks Venner. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Solviks Venner med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler