facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Soly Group

Soly Group

Info

Vi ønsker å utvikle innovative og fremtidsrettede bedrifter. Dette skal vi gjøre ved å være effektive, nøyaktige og tydelige i vår kommunikasjon.

Historie

Selskapet ble i 2011 opprettet som Gustavsen management AS med utgangspunkt i oppkjøp,drift og utleie av eiendom. Raskt gikk også driften over i og utvikle nye idèr og konsepter. I dag har vi eiendom i Ulefoss, Lunde, Notodden, Skien og Porsgrunn.
Vi ønsker å bidrar til nyskaping i næringslivet og utvikling konkurransedyktige norske bedrifter. Soly har som mål å bli en internasjonal organisasjon, hvor vi kan skape et godt miljø for kunnskap og læring.
Soly ønsker være en naturlig partner for gründere og oppstartsbedrifter. Målet er ikke å etablere flest mulig bedrifter, men å knytte seg opp mot lovende nyetableringer som kan bidra til vekst i bedriftene vi allerede er involvert i.
Vårt mål er å bygge en organisasjonen med fokus på kunnskapsbygging, innovasjon og trivsel bland de ansatte. Vi skal forsterke samarbeidsrelasjonene i bedriftene vi er deleiere i. Dette skal vi få til ved å være effektive, nøyaktige og tydelige i vår kommunikasjon.
Hovedkontoret vårt er i Ulefoss, og våre underselskaper har i dag kontorer i Skien, Arendal og Linköping Sverige.

Vår oppgave

Vi skal utvikle innovative og fremtidsrettede bedrifter

Etikett

Vi skal utvikle innovative og fremtidsrettede bedrifter



"Soly ønsker å være en naturlig partner for gründere og oppstartbedrifter. Målet er å knytte seg opp mot lovende nyetableringer som kan bidra til vekst i bedriftene vi allerede er involvert i. Vårt mål er å bygge en organisasjon med fokus på kunnskapsbygging, innovasjon og trivsel blant de ansatte. Vi skal forsterke samarbeidsrelasjonene i bedriftene vi er deleiere i. Dette skal vi få til ved å være effektive, nøyaktige og tydelige i vår kommunikasjon."
Adresse: Ringsevja 12, 3830 Ulefoss, Telemark, Norway
Telefonnummer: 41000026
on.ylos@tsop
By: Ulefoss
Rute: Ringsevja 12
Postnummer: 3830


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Soly Group.

Ulefoss ınvestortjenester

åpningstider, plassering. Ringsevja 12 ulefoss eiendomsinvesteringsforetak kart bykart, satellitt visning. Soly Group adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Soly Group. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Soly Group med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler