facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Son Dyreklinikk

Historie

Son Dyreklinikk åpnet dørene våren 2011. Vi holder til i nye, moderne og trivelige lokaler i Son, rett bak KIWI på Sletta.

Vi ønsker å tilby en behandling med faglig tyngde der dyr og eier skal føle seg godt mottatt med store og små utfordringer. I tillegg til en topp moderne klinikk, driver vi også en butikk hvor vi selger det man måtte trenge av fôr og utstyr.

Gratis parkering.

Velkommen!

Adresse: Slettaveien 2, 1555 Soon, Akershus, Norway
Telefonnummer: +47 63 00 15 15
By: Soon
Rute: Slettaveien 2
Postnummer: 1555



relaterte søk: son dyreklinikk åpningstider, jeløya dyreklinikk, moss dyreklinikk, dyrlegevakt moss, vestby dyreklinikk, dyrlege østfold, veterinær moss rygge, ås dyreklinikk
Anmeldelser
I alle år har de vært til stede for dyrene våre og oss som eiere. Har en gammel pus på palliativ behandling. De følger opp med gode samtaler. Noe som hjelper i "gi slipp" forberedelser.
498,- for en kloklipp som tok 2 minutter er helt uakspetabelt. Ikke informerte de om det på forhånd heller. Greit at de har klippekort, hvor hver femte kloklipp er gratis, men det hjelper jo ikke om man går fire ganger eller mindre. Skal gjøre mitt ytterste for å unngå Evidensia klinikker heretter. VetXL tar 249,- så jeg vet hvor jeg drar neste gang : Jeg synes også veterinær var litt for rask til å komme til en konklusjon etter å ha sett på tennene til valpen min det tok 15 sekunder, så jeg velger en annen tilnærming enn foreslått.
Super oppfølging av Daisy i dag Vi som eiere opplever at vi blir tatt på alvor og at vi får god info som gir innsikt og som betrygger oss på tiltak vi selv kan utprøve. Helhetsopplevelsen kan oppsummeres som en gjennomgående grundighet, som er meget tillitsvekkende. Tusen takk til alle sammen på Evidencia Son vh Daisy
Veldig hyggelige ansatter med høy kompetanse
Høy kompetanse og god hjelp til kattene mine når det trengs. De som jobber der er genuint opptatt av å hjelpe dyrene og er flinke til å kommunisere med eier også.
Vår kjære Pepe føler seg alltid godt ivaretatt hos dem
Veterinær er veldig hyggelig, men skranke personell kan kanskje justere litt på mottagelse evne ! Ellers veldig bra
Veldig flinke og høy standard, men dyrt.
Super service, veldig hyggelig og kunnskapsrik betjening.
Fantastiske ansatte og suveren kompetanse på kaniner
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Son Dyreklinikk.

Soon veterinær

åpningstider, plassering. Slettaveien 2 kart bykart, satellitt visning. Son Dyreklinikk adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Son Dyreklinikk. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Son Dyreklinikk med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Son Dyreklinikk Son Dyreklinikk 0 meter Meget flinke folk og god service
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler