facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Spa-hotell Velvære Hjelmeland

Spa-hotell Velvære Hjelmeland

Info

Spa-hotell Velvære ligger på Hjelmeland i Ryfylke. 60 rom med utsikt over fjorden, spa, restaurant, selskapslokaler og møterom. 1 time fra Preikestolen.

Historie

Spa-hotell Velvære ligger på Hjelmeland i Ryfylke. 60 rom med utsikt over fjorden, spa, restaurant, selskapslokaler og møterom. 1 time fra Preikestolen.

Produkter

Overnatting med frokost
Spaopphold
Flere forskjellige pakker som inkluderer 6-retters, spabehandlinger, tursekk etc.
Kurs- og konferansepakker
Aktiviteter for grupper
Bursdager/feiringer
Brylluper

Adresse: Vågavegen 44, 4130 Hjelmeland
Telefonnummer: +47 48050600
on.apsdnalemlejh@tsop
By: Hjelmeland
Rute: Vågavegen 44
Postnummer: 4130



relaterte søk: hjelmeland spa gavekort, spa rogaland, hjelmeland restaurant, spa stavanger, spa hotell rogaland, sola spa hotell priser, spa hotell stavanger, frafjord spa
Anmeldelser
Fantastisk utsikt! Både fra rommene og resturant/spabadet. Maten var fantastiske både middag og frokost. Bra service å hyggelig betjening! Det så trekker ned er at rommene har litt forefallende arbeid så burde vert gjort når hotellet begynner å ta på årene. Som ny dusjslange skade på slangen defekt vifte på badet, og som vist på bilde så stakk det opp 2 spikere på dørterskelen mellom bad og gang. Trekker også litt ned for at hotellet blir brukt til østeuropeisk arbeider som sikkert bruker helgene til festing. Og jobber i ukedagene mye bråk var det vertfall fra dem!
Veldig dårlig utvalg av glutenfri mat. Til dessert hadde de kun is jeg kunne få, syns ikke det er holdbart! Ingenting godt under frokosten heller. Folk kunne steke vafler og det var croissanter der, men ikkje no snadder for meg med cøliaki. Hadde time til massasje 13.00, men kom ikke inn før 14.20. Mye småfeil og kluss med bestillinger. Veldig trist da dette koster en del og du forventer at det er bra! Boblebadet fungerte ikke hele oppholdet. Syns det er enormt trist at vi ikke får det vi betaler for.
En pærle ved vannkanten, dessverre så er det en bismak. Eller rettere sagt; flere bismaker. Rommene er som å forvente av ett hotell. Du kan få ett rom med bad eller en leilighet med stor stue og kjøkken + uteplass. Minus på rommene er at det finnes ingen aircondition. På varme sommerdager blir det en smule ubehagelig. Og selvsagt motsatt på vinteren. Restauranten har variert mat, en del sjømat. Vi prøvde pannestekt laks, rekesmørbrød og grillspyd. Maten var meget bra, så bra at det er derfor jeg velger å gi 3 stjerner. Etter som vi var på hotellet på en dag med varmerekord så satt vi ute. Her blir idyllen ødelagt av en meget illeluktende søppel container som står rett bak restauranten. Tipper rommene i nærheten av restauranten kjenner lukta på rommet. Frokosten er også veldig bra. Spa avdelingen er bra, men her er det også ett minus. Bassenget er veldig lite, plass til 8-10 mann. Ikke mye avslappende. Vi er fornøyd med oppholdet, men her har hotellet en del arbeid for å få full pott.
Minus: Rommene var av lav kvalitet. To enkeltsenger, ikke dobbeltseng. Vi var i tillegg uheldig og fikk rom over bassenget - derav konstant ulyder, trolig fra rørene. Massasjen er ikke for de som har knuter, for her var det lavt trykk. Kelnerne i restauranten snakket dårlig norsk, noe som førte til misforståelser. Spa avdelingen med basseng og garderober var under forventning, utrolig lite område. Her er det best å være alene for å kunne hygge seg. Positivt: El-bil lading. Nydelig utsikt. Hyggelig personal i resepsjon. Alt i alt - for høy pris for det man får.
Åi, dette ble bob bob. Her kommer du ikke for maten i alle fall. Biffen var smakløs, kjedelig og overstekt. Fiskesuppa smakte frosne grønnsaker. Laksen ok. Spa var fult til neste dag. Mye rot med bestilling. Måtte purre flere ganger. Fikk ikke servietter til dessert. De hadde også problemer med betaling. Men nydelig natur og utsikt.
Fin beliggenhet, med veldig fin utsikt fra rommene, og hyggelig betjening. Men der stopper de positive sidene! Rommene burde ha vært renere. Julemiddagen var dessverre heller ingenting å skryte av. Her var det problemer med at maten smakte dårlig, var kald, det tok altfor lang tid før det ble fylt på mer så det var alltid flere ting som manglet. I spa-avdelingen var det også ting å ta tak i. Både vannet i bassenget, og i boblebadet var 5-10grader kaldere enn hva det burde være, så man ender opp med å fryse i stedet for å slappe av. Men badstue og steambad var bra.
Fine rom og svært hyggelig og hjelpsom betjening. Fikk til og med maten servert til kampen i sofagruppen ved baren! God mat og nydelig utsikt fra både rom, restaurant, resepsjon og spaet. Var også fint å gå tur i området. Virkelig deilig med spabehandling og opphold i spa avdelinger! Veldig avslappende. De hvite veggene på rommet kunne trengt et strøk med maling, noe slitte fliser på spaet og litt spindelvev rundt omkring. Dette var dog bare noen bagateller! Vi har hatt et ypperlig opphold og storkost oss skikkelig! Perfekt sted for en helgetur, slik tilfellet var for oss. Anbefales!
Ankommer til hotellrommet/leiligheten, kjørlene står enda i oppvaskmaskinen, gulvet er skittent. Nede på spaet er det slitent, fliser som har ramlet av flere plasser. Steamrommet virker ikke. Personalet virker sure og mer intressert i og holde seg borte fra gjestene til tider. Frokosten er den værste jeg har opplevd på ett hotel i Norge. Ikke var der egg,brød,bacon,ost,agurk etc og oppdrive. Gikk bort på den lokale dagligvaren og kjøpte mat. Selve spa behandlingen var bra. Så pluss for det. Kommer nok ikke tilbake ei heller anbefale til andre.
Vi skulle ha luksus suite, men fikk først ett lite simpelt rom. Etterhvert fikk vi en leilighet, med oppskrapet gulv og skuffer som ikke virket. Middag var veldig god, men vi fikk feil forrett og middag første gang. Jeg var ferdig med middagen min, før min kone fikk sin mat. God massasje.
Valentinshelgen: Vin vi forhåndsbestilte til rommet lå i is som var helt smeltet og vinen var varm. Rommet var helt greit, lite men fin utsikt. Restauranten: veldig lang ventetid og maten var ikke god. Spaet: helt greit men savnet rene tørre håndklær. Spabehandling: bemanning virket urutinerte og vi måtte snakke med flere forskjellige personell før vi endelig fikk behandlingen vi hadde forhåndsbestilt. Behandlingen var heller ikke det beste. Personell generelt på hotellet virket uprofesjonelle. Blir nok ikke et neste opphold her.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Spa-hotell Velvære Hjelmeland med offentlig transport


Hjelmeland kyrkje 340 meter
140
141
H11
SK3302
Hjelmeland skule 450 meter
140
141
SK3301
SK3302
Hjelmelandsvågen 460 meter
140
141
H11
SK3302
Hjelmeland ferjekai 480 meter
1054
Hjelmeland ferjekai 490 meter
140
SK3301
SK3302

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Spa-hotell Velvære Hjelmeland.

Hjelmeland hotell

åpningstider, plassering. Vågavegen 44 hjelmeland spa kart bykart, satellitt visning. Spa-hotell Velvære Hjelmeland adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Spa-hotell Velvære Hjelmeland. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Spa-hotell Velvære Hjelmeland med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Hjelmeland Spa og Velvære Hjelmeland Spa og Velvære 28 meter Åi, dette ble bob bob. Her kommer du ikke for maten i alle fall. Biffen var smakløs, ...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler