facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Spansk med Lidia

Spansk med Lidia

Info

Privat undervisning i spansk som fremmedspråk: En-til-en og smågrupper i Trondheim.
Skype-undervisning.

Historie

Spansk med Lidia er født på grunn av min kjærlighet til mitt morsmål, spansk, og min fødeby, Barcelona.

Spansk med Lidia tilbyr privat undervisning i spansk som fremmedspråk og i spansk kultur både en-til-en og smågrupper i Trondheim. I tillegg tilbyr Spansk med Lidia skype-undervisning.

Som utdannet advokat fra Universitat de Barcelona, er jeg stolt av mitt spanske språk og elsker å undervise i det som fremmedspråk.

Jeg bor nå i Trondheim sammen med min familie, og har erfaring som spansklærer her med forskjellige grupper: både voksne, ungdommer, barn, familier og pensjonister.

Adresse: Sjetnemarka, 7081 Trondheim, Norway
Telefonnummer: 91619600
By: Trondheim
Rute: Sjetnemarka
Postnummer: 7081


Nærliggende lignende selskaper
Norsktrening Trondheim Røde Kors Norsktrening Trondheim Røde Kors 4 km Har aldri hatt noen kontakt med dem,så jeg vet ikke
Folkeuniversitetet Midt-Norge Folkeuniversitetet Midt-Norge 7 km - din nærmeste medspiller for livslang læring. Jus, språk, mesterbrev og mye mer!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler