facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for SPAR Flatanger

SPAR Flatanger

Info

SPAR Flatanger tilbyr sine kunder; dagligvarer, gaveartikler, blomster, drivstoff, gjestekai, gass og glede. Tippekommisjonær,Rikstoto samt Post i butikk.



"Hos oss finner du alltid gode tilbud og et bredt utvalg av nystekte brød, frukt og grønt, og i ferskvaredisken deler vi gjerne gode tips og oppskrifter på hva du kan lage til middag. Det er båtbrygge i nærheten av butikken, så hos oss kan du ta handelen med båten hvis du ønsker. Velkommen!"
Adresse: Lauvsnes, 7770 Lauvsnes
Telefonnummer: 74288120
By: Lauvsnes
Rute: Lauvsnes
Postnummer: 7770


åpningstider

Mandag: 08:00 - 20:00
Tirsdag: 08:00 - 20:00
Onsdag: 08:00 - 20:00
Torsdag: 08:00 - 20:00
Fredag: 08:00 - 20:00
Lørdag: 08:00 - 18:00
Søndag: 14:00 - 17:00


relaterte søk: spar bergen, spar kundeservice, spar blomsterdalen
Anmeldelser
Veldig fin butikk, i vakkert område av bygda. Fin, liten kaffe-krok hvor man kan sitte litt ned og snakke med folk og naboer. Godt utvalg i fiske utrustning. Frukt og grønnsaker er av god kvalitet. Adkomst for bevegelseshemmede er også god.
Veldig fin og oversiktlig butikk med hyggelig og hjelpsom betjening.
Det er verdens beste mat butikk, billige merker til helt utrolig kvalitet. Og på veggene inne på toalettene, er de søt pynt og god belysning. De har et lekehjørrne til de små og en kaffe der man kan kjøpe vann eller varm drikke til ca 5 kr. De har pakke levering og snille, gode, og hjeøpsomme annsatte. Anbefales på det aller sterkeste
Innholdsrik butikk med trivelig betjening og masse gode tilbud. Her er det muligheter for å få kjøpt varme måltider også.
En kjekk plass å finne når vi var der på Camping. Ett pluss at de har søndagsåpent og det var mulig å få ferske/nystekte bakevarer.
Fantastisk butikk med hyggelig personale
Fin og ryddig butikk. Hyggelig betjening som ønsket oss velkommen inn i butikken.
Kjempefin butikk med godt utvalg.Kjempeservice og lang åpningstid tilpasset for hytte og båtturister
Fin butikk med bra vareutvalg og hyggelig personale..
Hyggelig betjening, ok utvalg
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler