facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Spar Flateby

Spar Flateby

Produkter

Norsk Tipping
Visa og Mastercard

Adresse: Bakkehagan 6a, 1911 Flateby
Telefonnummer: 64923560
By: Flateby
Rute: Bakkehagan 6a
Postnummer: 1911


åpningstider

Mandag: 08:00 - 22:00
Tirsdag: 08:00 - 22:00
Onsdag: 08:00 - 22:00
Torsdag: 08:00 - 22:00
Fredag: 08:00 - 22:00
Lørdag: 08:00 - 20:00


relaterte søk: coop flateby, spar steinkjer, spar butikker, spar skien, spar bergen, spar ramberghjørnet, spar bodø, spar butikk skedsmo
Anmeldelser
Fin butikk. Men litt lang fra mitt boste
Veldig hyggelig mennesker som jobber der. Jeg har handlet der i 23 år.
Her får du alt du trenger. Flott butikk, hyggelig betjening og førsteklasses varm mat fra ferskvaredisken, spesielt hamburgerne. Kjører du forbi her går du glipp av noe.
Noen ødela kyllingen og spytta i reke laksen.
Alltid tom for tilbud. Sa en gang at leverandør var tom, men sjekket med asko og de var ikke tomme. De gidder ikke bestille for da taper de penger. En gang de hadde kylling på tilbud hadde kyllingen ligget i varmeposen i nesten 6 timer! Var lunken og sikkert full av balterier
Etter ombygging synes jeg enkelte deler er trangere og skjønner ikke hvorfor det ikke ble installert selvbetjeningskasser der? Mangler også en del brød i 17 tiden, nesten hver gang..
Hyggelig betjening, virker alltid rent og pent
Hyggelig og blid betjening. Ryddig og rent. Godt utvalg av varer. Det er litt trangt da lokalet er litt lite. Det er en liten disk med ferdig varm mat, som er et pluss.
Høye priser lav kallitet på varer i grønt avdeling lite utvalg butikken virket sliten.
Et hyggelig sted å handle. Betjeningen er hyggelige og hjelpsomme. Alltid blide og i godt humør. Sånt er alfa og omega i en lokal butikk. Jeg kommer ALLTID tilbake til en butikk med hyggelig betjening.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Spar Flateby.

Flateby spesialforretning for dagligvarer

åpningstider, plassering. Bakkehagan 6a kart bykart, satellitt visning. Spar Flateby adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Spar Flateby. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Spar Flateby med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler