facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Spar Kjerrgarden

Spar Kjerrgarden

Info

Vi ønsker å gi kunden den beste lokale handleopplevelsen

Historie

Hos SPAR Kjerrgarden finner du alltid gode tilbud og et bredt utvalg av nystekte brød, frukt og grønt, og i ferskvaredisken deler vi gjerne gode tips og oppskrifter på hva du kan lage til middag. Vi ønsker å være en viktig del av lokalsamfunnet og derfor støtter vi mange lokale arrangementer.

Hos oss finner du alt det du trenger til din daglige handel. Vi har et stort utvalg av frisk frukt og grønnsaker, og ferske brød og bakevarer. I tillegg har vi en fristende ferskvareavdeling med både varm og kald mat. Her finner du noe for enhver smak, og det er retter som passer både til lunsj og til middag. Spør oss gjerne om gode råd og tips til middagen.

Vi på SPAR Kjerrgården er opptatt av å yte god service til våre kunder. Her blir du møtt av hyggelige ansatte med godt humør.



I tillegg til et stort utvalg av mat og drikke, har vi både Bank- og Post i butikk, samt Tipping. Velkommen innom til en trivelig handel.

Adresse: Fromreide, 5314 Kjerrgarden, Hordaland, Norway
Telefonnummer: 56152200
By: Kjerrgarden
Rute: Fromreide
Postnummer: 5314


åpningstider

Mandag: 08:00 - 21:00
Tirsdag: 08:00 - 21:00
Onsdag: 08:00 - 21:00
Torsdag: 08:00 - 21:00
Fredag: 08:00 - 21:00
Lørdag: 09:00 - 20:00


relaterte søk: spar butikk, spar ramberghjørnet, spar bergen, spar skien, spar steinkjer, spar geilobrua, spar bodø, mine kuponger spar
Anmeldelser
Nærbutikk med godt utvalg. Og gave/hobbybutikk. For forbikjørende var det veldig kjekt å få tak i både grill, grillmat og leker til stranden. Men dyr butikk.
En matbutikk med ett utrolig hyggelig personale. Har de ikke det du skal ha, prøver de å skaffe. En koselig avdeling med garn, gaver og fiskeutstyr har de og.
Hyggelige ansatte, grei butikk og verdens beste boller. Men ligg unna billigdisken, den kan fort gi deg salmonella
Denne SPARen er, som alle andre SPAR-butikker, DYR! Intet spesielt vareutvalg, men akkurat denne butikken har hyggelige ansatte. 'Bondens marked' derimot, og 'REKOringene' og 'naturALL' er en fantastisk opplevelse for både helsen og smaksløkene. Tusen, tusen takk, kjære bønder, fiskere, urtedyrkere og birøktere!
God sparbutikk, får en litt landhandel følelse når jeg er der, noe jeg liker veldig godt.
Koselig lokal butikk, super service hvis man lurer på noe. Kunne hatt et bredere utvalg av de rimeligere merkene, men ganske bra som det er likevell.
Altid vennlig betjening. Ryddigt og fint. Trivligt.
Flott matbutikk med det du trenger. Trivelig service. Bensinstasjon og etpar små butikker til i senteret, samt pizzeria.
Greit med nærbutikk og flink personale , men trist at det er så dyrt. For 1000 kr på en annen butikk handler man fint for en uke. Men 1000 kr på spar, handler du kun for 2 dager.
Fint lite senter på vei mot Herdla. Cafe som har god mat. Raspeballer hver torsdag som smakte nydelig. Kle butikk finner du også og fiske utstyr. Hyggelig betjening
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Spar Kjerrgarden.

Kjerrgarden spesialforretning for dagligvarer

åpningstider, plassering. Fromreide kart bykart, satellitt visning. Spar Kjerrgarden adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Spar Kjerrgarden. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Spar Kjerrgarden med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler