facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Spar Sandhornøy

"SPAR Sandhornøy har en flott frukt og grønt avdeling, ferskvareavdeling og alltid nystekte brød og bakevarer. Vi tilbyr catering på forespørsel, koldtbord, varmmat og kaker, og vi har en kafé som kan brukes til enhver anledning. SPAR Sandhornøy har også verdens beste beliggenhet – bare 6 meter fra havet, ved foten av Sandhornet!"
Adresse: Sør-Arnøy, Nordland, Norway
Telefonnummer: 75758501
By: Sør-Arnøy


Anmeldelser
Flott butikk, har det de fleste trenger av dagligvarer, i tillegg en kafé med någo attåt for de som vil ha det. Når det gjelder campingen så burde det være flere og mere tilgjengelige strømpåler. Det hadde ikke gjort noe om plassene hadde vært oppmerket. God pris på overnatting men kontrollen er heller dårlig. Ved betaling er det ikke spørsmål om navn eller bilnr og absolutt ingen kontroll om de som stod der hadde betalt. Her er det muligheter for at Spar kan bli lurt. Ellers er det en flott og idyllisk plass med flere turmuligheter.
Flott liten butikk, som har det meste. Skryt for varme kjøttboller
MIN NÆRBUTIKK. Bare superglad for at den er her. Hadde være helt forferdelig om vi måtte ha kjørt langveis for en liter melk. Veldig hjelpsom og trivelig betjening. DERE ER FANTASTISKE.
Koselig butikk med greit utvalg av matvarer, elektronikk, leker, fiskeutstyr, litt klær og mye mer. Stedet har kafé med god mat og trivelig atmosfære. Det er gjestehavn og bobilcamp på stedet.
Ligger fortreffelig til på Sandhornøy, var der med bobil, fine turområder der du kan bestige Sandhornet for fjellvante Flotte muligheter med kajakk. Kan stå der med bobil for 100 kr døgnet, tømming av spillvann, og vann fylling
Kjempe fin butikk med bra utvalg
Fin plass med havutsikt ut mot fugeløya. Hurtigruten går rett forbi. Kafe med alle rettigheter å god mat . Bobil plass med do tømming. Mulig å få dusj for 20 kr. Fin butikk .
Hyggelig sted. Camping plass med fint gressdekke, cafe på butikken, og bra butikk.
God service, godt utvalg av mat og diverse jernvarer, hyggelig betjening, enkelt å legge til med båt. Har også kafeteria, drivstoff og propan.
Lys og trivelig butikk. Koselig betjening med kafé. Servering av kald og varm mat.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler