facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Spar Skjærhalden

"Alle vi på SPAR Skjærhalden gjør hele tiden vårt ytterste for at kundene skal få de varer og tjenester som de forventer. Vi har et bredt utvalg og er spesielt stolte av vårt store utvalg av fisk/skalldyr fra lokale leverandører. Vi kjører ut varer til kunder med bil. I samme bygg finner du både bensin/marina, klær, gaver/leker. Vi har båtbrygge rett ved butikken, så hos oss kan du ta handelen med båten hvis du ønsker."
Adresse: Strandveien , Hvaler 1680, NO
Telefonnummer: 69 37 91 30
By: Hvaler
Rute: Strandveien
Postnummer: 1680


åpningstider

Mandag: 08:00-20:00
Tirsdag: 08:00-20:00
Onsdag: 08:00-20:00
Torsdag: 08:00-20:00
Fredag: 08:00-20:00
Lørdag: 08:00-20:00
Søndag: 11:00-17:00


relaterte søk: kiwi skjærhalden, skjærhalden butikker, kiwi skjærhalden åpningstider, kiwi hvaler
Anmeldelser
GTrei spar butikk, flott beliggenhet for båtfolk, rett ved gjestehavna på Skjerallen.
God tilgjengelighet for båtfolket. Enkelte varer svært dyre i sommerferien.
Litt dårlig kvalitet i frukt/grønt disken
En trivelig spar butikk med service innstilt personalet og helt fin fersk disk med kjøtt og fisk. Bil parkering på ene siden, brygge med båtpatkering mot sjøen. Ofte litt ventetid på ledig plass til båt i sesong.
Typisk SPAR butikk med mye fristende og helt OK priser. Ikke mange parkeringsplasser og kun 1 For 1 time av gangen. Hyggelige med arbeidere . Noe trangt mellom hylleradene. Var vrient med barnevogn. Usikker på hvordan det ville vært med rullestol i denne butikken
På sommeren blir denne butikken dessverre veldig overfylt og rotete. Kan til tider bli meget lange køer i kassen, og mye varer på paller inne i lokalet.
Bra butikk og får fire stjerner fordi den har ferskvare disk
Alltid hyggelig å handle her
Hyggelig og profesjonell betjening som er opptatt av kvalitet. Ryddige og imøtekommende lokaler. Ofte gratis kakebit til kaffen!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Spar Skjærhalden.

Hvaler dagligvarer

åpningstider, plassering. Strandveien kart bykart, satellitt visning. Spar Skjærhalden adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Spar Skjærhalden. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Spar Skjærhalden med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler