facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for SPAR SKOBI

SPAR SKOBI

Info

Spar Skobi ligger lett tilgjengelig på Gimsøy,vi har ferskvaredisk og gode tilbud

Adresse: Peder Claussøns gt 2, 3730 Skien, Norway
Telefonnummer: 35526222
By: Skien
Rute: Peder Claussøns gt 2
Postnummer: 3730


Nærliggende lignende selskaper
REMA 1000 Gimsøy REMA 1000 Gimsøy 516 meter Har likt å handle her. Men blir ikke ofte fremover da jeg gjentatte ganger har funnet...
REMA 1000 Arkaden REMA 1000 Arkaden 1 km Post i butikk, Trang butikk hvor det fort kan bli kø imellom reoler.
KIWI KIWI 3 km Dette er en Kiwi med veldig hyggelige folk og flott beliggenhet. Det er konkurransed...
Anmeldelser
Dette er min nærbutikk, og jeg får stort sett det jeg trenger der De viser også vilje til å bestille noe de ikke har inne i sitt sortement Hyggelig personalet
Fin liten butikk, alltid Gode tilbud og blide ansatte. Veldig trist de skal bort.
Trangt men bra utvalg.Kjempestor kjøle,meget bra,synd at butikken legger ned.
I denne butikken har de Nord Europas beste grillede kylling i varmdisken og ellers veldig mye god ferdig middagsmat. Liten butikk med stort utvalg og god service. Bra med parkerigsplasser rett utenfor.
Trenger virkelig en oppussing. Trangt og får en følelse av å gå i en butikk fra 70 tallet. Det eneste jeg liker her er varm mat disken. Skulle ønske personalet var mere hyggelige og ikke så stressede.
Grei oversiktlig butikk, god ferdigmat i varmdisken, men få hyggelige ansatte. Daglig leder/sjef er ikke ofte på tilsynelatende godt humør... Ikke veldig profesjonell atmosfære.
En liten, men koselig Spar-butikk som ikke har det beste utvalget, men som har det meste man trenger. God beliggenhet, og greit med parkeringsplasser.
Koselig liten nærbutikk, med hyggelige og hjelpsomme ansatte. Har ofte varer tilgjengelig, og spesielt tilbudsvarer. Stort pluss.
Fantastisk god service. Får alltid et smil og et hei når du kommer inn døra : hjelper så gjerne til hvis du lurer på noe. Kan virkelig anbefale å reise hitt å handle :
Opplever "sjefen" som vanskelig og arrogant går der kun pga postnord . Ser tilbudsvarer legges på frys og selges senere til meget høyere pris . Nei takk.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler