facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sparebanden Skøyte- og Hockeyskole

Sparebanden Skøyte- og Hockeyskole

Info

Skøyte og hockeyskole

Historie

Narvik Ishockeyklubb og Sparebank 1 inviterer til skøyte og ishockeyskole.

Det å stå på et 3 mm skøytestål, gjøre piruett for å så sende en fin pasning til en kompis gir en god følelse av mestring og lykke. Barn i tidlig skolealder har en enorm kapasitet til utvikling av balanse, koordinasjon og kroppsbeherskelse.

Gjennom lek og moro på is i trygge rammer kommer barna til å lære seg skøyteferdigheter vi voksne bare kan drømme om :)

For hvem ?

Alle barn er velkommen til skøyte og hockeyskole i ny støpning. Vi har satt sammen et flott opplegg med hjelp av engasjerte foreldre, spillere og ledere fra klubben. For barn som allerede har lært seg grunnleggende ferdigheter eller er eldre kan det være naturlig å starte direkte på en av vår aldersbestemte lag.

Utstyr til barna?
Vi har utstyrsett med beskyttelse til overkropp, albubeskytter, leggbeskytter, bukse, hansker og hjelm med gitter. I samarbeid med Nordkraft Arena hjelper vi til med lån av skøyter for stunden fra størrelse 26. Vi anbefaler kjøp av egne skøyter etterhvert. I de fleste sportsbutikker i Narvik får dere gode skøyter til barn fra 300 kr. Vi har relativt mye utstyr men kan ikke love at det rekker til alle.

Foreldre på isen

Foreldre er alltid hjertelig velkommen på isen sammen med barna. Du må da ha skøyter og hjelm. Nord Kraft Arena leier ut skøyter og hjelm til voksne for 50 kr. Ta gjerne med et par gode hansker dersom dere vil på is.

Klær til mor og far ?

Hos oss er klimaet stabilt. Vi ser sjelden solen men har aldri opplevd regn eller vind. Temperaturen er 6-10 grader. Ta på varme klær.

Påmelding eller spørsmål ?

Fra 22 august er det bare og møte opp med friskt humør, på tirsdager. Ved spørsmål er du alltid velkommen til å ta kontakt.

Adresse: Bolagsgata 20, 8516 Narvik
Telefonnummer: 97141832
on.yekcohkivran@neloksyekcoh
By: Narvik
Rute: Bolagsgata 20
Postnummer: 8516


Nærliggende lignende selskaper
Nordkraft Arena, Coop OBS Nordkraft Arena, Coop OBS 540 meter Narvik sin egen storstue! Hockey, cafe å diverse butikker. Gode parkeringsmuligheter ...
Nordkraft Arena Nordkraft Arena 544 meter Fin ishockey bane, go Eagles
Narvik Skøyteklubb Narvik Skøyteklubb 4 km Den eneste aktive skøyteklubben igjen i Nordland Fylke
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler