facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sparebank1stiftelsen Halden

Sparebank1stiftelsen Halden

Info

Sparebankstiftelsen Halden forvalter eierinteresser i SpareBank1 Østfold Akershus og øvrige midler samt gir gaver til allmennyttige formål i lokalområdet.

Historie

Sparebankstiftelsen Halden skal stimulere og bidra til positiv utvikling i lokalområde fortrinnsvis i Halden som har bygget opp grunnfondet til tidligere Halden Sparebank, men også i Sarpsborg.

Stiftelsen skal være langsiktig samfunns- og kulturbygger og sikre at opptjent kapital forblir i lokalområdet.

Stiftelsen skal ha et langsiktig og stabilt eierskap i SpareBank1 Østfold Akershus, ha en forsvarlig forvaltning av de midler som stiftelsen har fått tildelt og videreføre Halden Sparebanks tradisjoner når det gjelder gaveutdeling og opprettholde bankens historiske tradisjoner i lokalområdet.

Stiftelsen skal videre utvise aktivt samfunnsengasjement som gjennom et proaktivt arbeid skal bidra positivt i lokalområdet gjennom gaver til allmennyttige formål og bidra til fortsatt frivillig engasjement og dugnadsvilje.

Sparebankstiftelsen Halden ble etablert 1.november 2011. Stiftelsen skal ha en eierandel i SpareBank1 Østfold Akershus som utgjør minst 15 % eller mer av bankens utstedte eierandelskapital.

Adresse: Wiels plass 2, 1776 Halden
Telefonnummer: 901 35 925
on.nedlahnesletfitsknaberaps@tsop
By: Halden
Rute: Wiels plass 2
Postnummer: 1776



relaterte søk: SpareBank 1 Stiftelsen Østfold Akershus, Halden SpareBank, Berg Sparebank
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler