facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sparebanken Øst

Sparebanken Øst

Info

Vi besvarer henvendelser innenfor bankens åpningstid man - fre 09 - 15. Du treffer oss også på tlf. 33513855 eller [email protected]

Historie

Sparebanken Øst er en frittstående, selvstendig og lokal bank med over 20 kontorer på Østlandet.

Vår oppgave

Vi er på Facebook for å svare på henvendelser fra deg, dele linker til artikler med gode råd og gi informasjon om nye produkter og tjenester. Vi vil også tilby konkurranser og andre aktiviteter.

Vår Facebook-side er først og fremst for deg som vil stille oss spørsmål om bank- og forsikringsprodukter. Spørsmål som gjelder deg som privatperson eller ditt personlige kundeforhold, må du rette til [email protected]. Du kan også sende oss en melding fra nettbanken.

Vi ønsker å ha en positiv og konstruktiv tone på siden, og vi forbeholder oss retten til å slette innlegg som vi mener er krenkende, støtende, ulovlige, som markedsfører andre virksomheter, som ikke er relevante, bryter mot personvernet eller lignende. Vi ønsker å ha en åpen dialog med dere, men diskusjoner som bør holdes utenfor Facebook, forbeholder vi oss retten til å slette. Spørsmål som gjelder en enkelt person bør ikke tas opp her. Personer som gjentatte ganger bryter denne policyen, kan stenges ute fra siden og få slettet alle innleggene. Spørsmål kan rettes til [email protected]

Produkter

Du er velkommen til å få tilbud om lån, sparing, forsikring, kort, betaling og nettbank. Og selvfølgelig råd om din personlige økonomi :)



"Vi i Sparebanken Øst er opptatt av å være tilgjengelig for kundene våre. Derfor har vi ca. 30 kontorer på det sentrale Østlandet. Du kan avtale møter med oss når det passer deg. Vi treffes på et av våre kontorer, via telefon eller Teams.Sparebanken Øst ble etablert i 1843 og er en av Norges største alliansefrie sparebanker."
Adresse: Hovedkontor: Bragernes torg 2, 3017 Drammen, Norway
Telefonnummer: 33 51 38 55
on.tseo@tsopamrif
By: Drammen
Rute: Hovedkontor: Bragernes torg 2
Postnummer: 3017


åpningstider

Mandag: 10:00 - 15:00
Tirsdag: 10:00 - 15:00
Onsdag: 10:00 - 15:00
Torsdag: 10:00 - 15:00
Fredag: 10:00 - 15:00


relaterte søk: sparebanken øst drammen, sparebanken øst hokksund, sparebanken øst rente, sparebanken øst mjøndalen, sparebanken øst oslo, sparebanken øst konnerud, sparebanken østlandet, sparebanken 1 østlandet
Anmeldelser
Rett og slett skuffet... Opplevelsen vi hadde med kunderådgiveren deres var en av de mest ubehagelige og uprofesjonelle opplevelsene vi har hatt i forhold til banken. Hun satt oss på veien for ingenting og var ikke anstendig nok til å svare på de fire e-postene vi sendte i løpet av de tre foregående dagene. Når hun endelig svarte, så svarte hun bare på meldingen min kone sendte for å gjøre damen oppmerksom på at det hun gjør er uprofesjonelt. Svaret hennes fulgte selvfølgelig nesten umiddelbart og viste null kompetanse, i tillegg følte vi at måten hun formidlet avgjørelsen si. på var tullete. Det var den typiske "stilen" fra en kundekonsulent som er lei av det hun gjør. Vi søkte for å få et finansieringsbevis og hun viste total mangel på profesjonalitet og manglende interesse overfor klienten med null empati. Etter det skjedde hun ville ikke gi oss grunnen på hvorfor vi fikk avslag. Til slutt, da vi klarte å komme i kontakt med henne, var alt hun gjorde å sende oss bankens klagelink på epost. Jeg følte behovet for å skrive denne anmeldelsen med tanke på at vedkommende kanskje vil se denne og reflektere over det som skjedde, og at det forhåpentligvis ikke blir en enkel vane for henne. Håper dere tar dette til videre til følge.
Fikk brev fra banken 5. Mai, men de greide ikke å finne kontoen før 10. Juli, når jeg møter opp i banken 12. Juli kl.10.00 er hun i kassa skikkelig sur, banken burde kanskje lagt seg litt flat så hadde de kanskje ikke mistet meg som kunde. Maken til tragisk behandling av kunder.
Har vært kunde hos dere i snart 10 år, med mine bolig lån hos dere. Per nå 8 boliger. Helt fantastisk hvor dårlig service jeg har fått hos dere. Ikke nok med det så er dama i skranken hos dere direkte frekk. Mitt beste valg var å bytte bank og ikke være kunde hos dere. Anbefaler folk å bruke annen bank enn dem her.
Jeg forstår ikke hvorfor folk sier at damen i resepsjonen er dårlig. Jeg er en person fra et annet land som snakker dårlig norsk, men hun forstår meg ganske godt og skader ingen.
I disse Corona tider må alle bestille time i banken.Før var det vanlig frammøte.
En forferdelig kundebehandling, ingen hjelp å få . Her må det ryddes opp om dere skal beholde eller få nye kunder!
Virkelig dårlig kundeservice. Jeg prøvde å åpne en bankkonto uten bankid og fikk en e-post om at jeg burde besøke banken for å få sjekket passet mitt. Ekspeditøren i skranken lot meg ikke åpne kontoen fordi jeg ikke kunne norsk og ba meg gå til DNB bank. De bør opplyse på nettsiden at det kun er for norsktalende slik at de ikke skal kaste bort tiden vår.
Motbydelig service. I stedet for å tiltrekke seg kunder, gjør de alt for å unngå å åpne en konto i denne banken. Jeg brukte 4 arbeidsdager på å åpne en konto, men resultatet var bortkastet tid. Jeg åpnet den i en annen bank på 1 dag.
Verste opplevelsen i verden. Verste kundeservice ved frontdest er forferdelig, damen var så frekk. Jeg bodde i få land, og jeg har ikke møtt diskriminering bare fordi noen ikke snakker norsk. Denne banken åpnet ikke en gang en konto ved hjelp av tolken. Og det skulle bare være en innskuddskonto. Skuffelse. Og vi levde på det 21. århundre, egentlig?!
Jeg fikk ikke banktjeneste fordi jeg ikke snakker norsk, det er ikke rettferdig. Hvis jeg var stum, ville jeg også hørt svaret "jeg kan ikke hjelpe deg, ha det bra!" ?! Du bør lære av DNB hvordan du profesjonelt betjener kunder ...
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Sparebanken Øst med offentlig transport


Bragernes torg 30 meter
100
101
251
261
Bragernes torg 60 meter
61
71
72
73
79
Bragernes torg 60 meter
1
Bragernes torg 70 meter
1
Bragernes torg 70 meter
139
14
37
51
51N
55
56

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Sparebanken Øst.

Drammen økonomisk tjeneste

åpningstider, plassering. Hovedkontor: Bragernes torg 2 drammen bank kart bykart, satellitt visning. Sparebanken Øst adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Sparebanken Øst. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Sparebanken Øst med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Eiendomssenteret Eiendomssenteret 321 meter Vi tilbyr næringsmegling, landbruksmegling og forvaltning av fast eiendom under samme...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler