facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Spekestua Ski Storsenter

Spekestua Ski Storsenter

Info

Spekestua på ski storsenter er en ny butikk som selger tradisjonsrik norsk spekemat. Vi har spekepølser, flatbrød og skinke til enhver anledning :)

Adresse: Jernbanesvingen 6, 1400 Ski, 1400 Ski, Norway
Telefonnummer: 40605301
moc.liamtoh@tamekeps_retsirhc
By: Ski
Rute: Jernbanesvingen 6, 1400 Ski
Postnummer: 1400


åpningstider

Mandag: 10:00 - 21:00
Tirsdag: 10:00 - 21:00
Onsdag: 10:00 - 21:00
Torsdag: 10:00 - 21:00
Fredag: 10:00 - 21:00
Lørdag: 10:00 - 19:00

Anmeldelser
Her har du alt mulig, tilogmed CORONA vaksine
Idag - en skremmende opplevelse, hva gjelder smittevernhensyn - tror at hele Oslo by, måtte på polet etc, til Ski og hva skjer da med smittespredning, burde vært fler vektere på jobb
Stort kjøpesenter med rikt utvalg av butikker og serveringssteder. Gratis parkering i 3 timer, men minus for utkjøringen. Regn med kø for å komme hjem.
rolig atmosfære. gode kafeer. hjelpsomme på kondomeriet i allefall .. anbefaler en tur dit
Her har de alt! Eneste minuset er aaalt for mye folk på lørdager osv. Hender det blir kø ut av senteret; en gang stod jeg i kø i 1t for å komme ut av senteret.
Har alt man trenger. Til og med kino og bibliotek. En perfekt blanding av butikker og kafeer og restauranter. Veldig fint at det er blitt enklere å parkere der, da det skjer automatisk når du kjører inn i p-huset. Slipper å trekke lapp.
Fint senter. Et av de større med butikker av alle slag.
Her finner du alt du trenger! Masse fine butikker til både store og små
Vanvittig stort og delvis uoversiktlig pga størrelsen. Dette senteret har alt, bokstavelig talt.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Spekestua Ski Storsenter. Jernbanesvingen 6, 1400 Ski kart bykart, satellitt visning. Spekestua Ski Storsenter adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Spekestua Ski Storsenter. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Spekestua Ski Storsenter med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler