facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Spillhuset

Spillhuset

Info

Et sted for deg som er interessert i data- og videospill, eller kanskje du bare er nysgjerrig på sjangeren? Vi har både spill til pc og konsollsystemer.

Historie

Spillhuset er et gratis tilbud. Det er bare å møte opp! Spillhuset er et sted som drives av data- og videospill interesserte mennesker som brenner for gamingkulturen. Vi tilbyr alt fra Super Smash, Mario Kart, Minecraft, Rocket League, FIFA, NBA 2K, LoL, DotA, Hearthstone, CS:GO til Team Fortress 2 med mer. Vi har både spill til PC og konsoller.

Dataspill er en fritidsaktivitet på lik linje med andre fritidsaktiviteter. Vi ønsker at Spillhuset skal være et sted hvor unge mennesker som er opptatt av gaming kan dele sin interesse med andre gamere.



"Lav-terskel tilbud for ungdom innen spill; PC-spill, Konsoll-spill, Brettspill osv.Gratis inngang!"
Adresse: Skollerudveien 5, 1354 Bærums Verk
By: Bærums Verk
Rute: Skollerudveien 5
Postnummer: 1354


åpningstider

Mandag: 19:00 - 21:00


relaterte søk: Spillhuset Veiten, Spillhuset Bergen
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Spillhuset.

Bærums verk frivillig organisasjon

åpningstider, plassering. Skollerudveien 5 kart bykart, satellitt visning. Spillhuset adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Spillhuset. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Spillhuset med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Bærum sopplukke-forening Bærum sopplukke-forening 844 meter dette er ikke en seriøs side. Bærum sopp-plukke forening er laget av en som hater sop...
Bærum og Omegn Bueskyttere Bærum og Omegn Bueskyttere 4 km Bærum og Omegn Bueskyttere
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler