facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Spire

Spire

Info

Spire er en miljø- og utviklingsorganisasjon som kjemper for en mer rettferdig og bærekraftig verden! www.spireorg.no

Historie

Spire er organisasjonen for deg som vet at en mer rettferdig og bærekraftig verden er mulig. Vi kjemper på flere nivåer for å endre og motarbeide de strukturene i verden som forårsaker ulikhet, urettferdighet, klimaendringer, miljøskader og sult. Dette gjør vi gjennom ulike typer informasjonsarbeid i Norge, gjennom politisk påvirkning, deltakelse på internasjonale konferanser og samarbeid med ungdom i Sør. Spire skal være en stemme for alle dem som er født uten munnen full av sølvskjeer. Vi ønsker å engasjere folk til å gjøre verden bedre gjennom å spre kunnskap om Nord/Sør-problematikk og de store sammenhengene.

Endring starter med deg! Bli med og støtt Spires arbeid ved å bli medlem. Det koster 50 kroner i året, og gjør Spire til en mer slagkraftig organisasjon. Send en SMS med kodeord Spire, inneværende år og din epostadresse til 2434. F.eks: "Spire 2016 [email protected]" til 2434.

Ønsker du å engasjere deg aktivt? Gå inn på www.spireorg.no og les om hvordan du kan bli med og hvem du kan kontakte!

Årsakene til urettferdighet er mange og kompliserte, men gjennom temaene vi jobber med, forsøker vi å forstå dem, og presentere konkrete alternativer.

Mat
Verden passerte i 2010 én milliard sultne, hvorav halvparten er bønder. Disse sliter under manglende beskyttelse fra industrilandbruket i rike land. Forsøk på effektivisering ved kjøp av dyre innsatsfaktorer har gjort millioner til gjeldsslaver. En styrking av verdens småbønder gjennom solidaritet med bondeorganisasjoner, økt jordbruksbistand og mer økologisk produksjon er derfor tvingende nødvendig.

Klima og miljø
Klimaforandringene er her allerede, og småbønder i sør jobber under stadig vanskeligere forhold. En mer bærekraftig organisering av samfunnet er helt avgjørende for å unngå forverrede forhold for verdens fattigste. Derfor mener vi verdens rikeste har et ansvar både for å kutte utslipp, og å betale de fattigste for den skaden som er påført dem.

Handel
Verdenshandelen styres av omfattende regelverk framforhandlet mellom land. Reglene ulovliggjør noen av de viktigste virkemidlene i kampen for utvikling, virkemiddel som blant annet Norge brukte for å skape sitt velferdssamfunn. Vi mener derfor at et nytt regelverk må på plass, og at man må slutte å straffe land som søker utvikling.

*English*
Spire is the youth organisation of The Development Fund. We are a non-party political organisation that works with information spreading and policy advocacy in topics like sustainable development, hunger, GMO, climate change, trade and land grab. You can support our work by becoming a member. Send an SMS with codeword Spire, current year and your email address to 2434. It costs 50 NOK a year.

Adresse: Mariboes gate 8, Oslo, Norway
Telefonnummer: 22109593
By: Oslo
Rute: Mariboes gate 8



relaterte søk: spire organisasjon, spire leker, spire english, spire oslo, spire definisjon, spire servise, spire vst, spire trondheim
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Spire. Mariboes gate 8 kart bykart, satellitt visning. Spire adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Spire. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Spire med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler