facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Spiren Fertilitetsklinikk

Spiren Fertilitetsklinikk

Info

Fertilitetsklinikk i Trondheim. Assistert befruktning, prøverørsbarn, gynekologi og fertilitet. Henvisning ikke nødvendig. Ingen ventetid.

Historie

Spiren Fertilitetsklinikk holder til i nyoppussede lokaler på Pirterminalen i Trondheim, mellom Pirbadet og Clarion Hotell & Congress.


I tillegg til å dekke alle tjenester innen assistert befruktning og fertilitetsrådgivning tilbyr vi gynekologiske konsultasjoner, uten ventelister og henvisning fra fastlege. Vi tilbyr det beste innen assistert befruktning ved hjelp av vår lange erfaring og toppmoderne utstyr.

Fertilitetsrådgivning har til hensikt å gi både par og enslige mulighet til å planlegge sin egen reproduksjon på best mulig måte. Innenfor dette området tilbyr vi også tjenester særskilt rettet mot menn.

Gjennom vår ekspertise, individuell tilrettelegging og omtanke for våre pasienter er vårt mål å være landets beste klinikk innen både assistert befruktning (IVF) og fertilitetsrådgivning.


Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om Spiren Fertilitetsklinikk og vårt tilbud.

[email protected]



"Spiren Fertilitetsklinikk er en IVF-klinikk som tilbyr assistert befruktning til par og single. Vi tilbyr alt fra egguthenting til inseminering, og prøverørsbehandling med egne egg eller via eggdonasjon, egne spermie el. donorspermier, og bruker avanserte metoder som dyrkning til blastocyst, vitrifikasjon og dyrkning i EmbryoSkop. Alle våre ansatte har lang erfaring med utredning og behandling av par som ønsker barn. Vi er tunge innen forskning med doktorgrader både på lege- og laboratoriesiden. Vi gjør vårt beste for at dere skal få en optimal og skreddersydd behandling. Hos oss kan du også få fertilitetsutredning, fryse ned egg som er ubefruktede, jordmortjenester og gynekolog-tjenester som NIPT og UL av gravide. Velkommen til Spiren!"
Adresse: Pirsenteret, inngang 1,blokk A, 5.etg., 7010 Trondheim, Norway
Telefonnummer: 4773523000
on.neripskkinilk@tsop
By: Trondheim
Rute: Pirsenteret, inngang 1,blokk A, 5.etg.
Postnummer: 7010



relaterte søk: spiren fertilitetsklinikk åpningstider, gynekolog trondheim, spiren prisliste, spiren kafe, medicus, spiren cc vest, fertilitetsklinikk pris, medicus trondheim
Nærliggende lignende selskaper
Sentrum Gynekologi Sentrum Gynekologi 737 meter Absolutt beste og flinkeste gynekologen jeg har vært hos. Anbefales! Veldig varm og b...
Medicus - fertilitetsklinikk og gynekologisk senter Medicus - fertilitetsklinikk og gynekologisk... 830 meter Her blir vi møtt av fantastisk trivelig personal i hyggelige omgivelser. Vi føler oss...
Anmeldelser
Fantastiske mennesker som etterhvert kjennes ut som familie. Takk for hjelpen vi fikk har aldri før blitt tatt i mot på en så fin måte av alle ansatte. Dere er unike på alle måter.
Kontaktet dem for å høre om muligheten for nedfrysning av egg. Tok blodprøver. Fikk svar fra gynekologen utelukkende på bakgrunn av alderen min,ikke hormonverdier og eggreserve. Hun hadde ikke kikket på blodprøvesvarene da hun ringte meg.. Rimelig uproft. Kunne derimot anbefale å fryse ned egg befruktet med donorsæd. Styr unna.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Spiren Fertilitetsklinikk med offentlig transport


Pirbadet 140 meter
21
23
28
Trondheim hurtigbåtterminal 200 meter
25
Trondheim hurtigbåtterminal 290 meter
800
805
810
Trondheim S 420 meter
F6
F7
R60
R70
R71
Brattøra 420 meter
20
21
23
25
311
430
70
79

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler