facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sponavik Camping

Adresse: Sponavikvegen 30, 5411 Stord Island, Hordaland, Norway
Telefonnummer: +4740071744
By: Stord Island
Rute: Sponavikvegen 30
Postnummer: 5411


Nærliggende lignende selskaper
Sponavik Camping Sponavik Camping 26 meter Dette er det verste jeg har opplevd av kundeservice! Jeg ringte dagen før og bestilte...
Anmeldelser
Dette er det verste jeg har opplevd av kundeservice! Jeg ringte dagen før og bestilte en liten hytte fordi jeg skulle avlevere en hest på Stord. Jeg presiserte at vi kom seint og at jeg ikke viste helt når det ble. Fikk beskjed på veldig dårlig norsk at det gikk bra bare det var etter kl 15. Turen tok enda lenger tid enn beregnet og vi kom ikke frem før kl 00,30. Det var selvfølgelig ingen å se på plassen der så jeg ringte og fikk svar på andre forsøk. Da ble jeg utskjelte igjen på veldig dårlig norsk om at det ikke gikk ann å komme så seint, når jeg spurte om hun var langt unna svarer hun at hun er på campingplassen men jeg er altfor sein og skulle vært der før kl 23. Tilslutt ble jeg så sur at jeg sa at vi skulle finne en annen plass å sove og la på og da ser jeg damen kikker ut bak gardinen i bygget rett foran bilen! Kommer aldri tilbake her, det er helt sikkert!
I hele mitt 52 år gamle liv har jeg aldri blitt behandlet på en så forferdelig måte. I lavsesong kjørte vi inn en kveld, fant plass og strøm og gikk så til bua, fant telefon nummer, ringte og en dame thaikom.Hun begynte å kjefte og dirigerte meg til å kjøre hit og dit for å parkere bilen og ropte utenfor bilen uten at jeg hørte hva hun sa. Hun var veldig sint for at bilen sto på gresset og det hjalp ikke at jeg beklaget, hun bare fortsatte å kjefte, høyt! Hun var sint for at vi hadde kjørt inn uten å ringe først, og sint fordi vi satte bilen feil. Så ble hun sint fordi vi hadde koblet til strøm. Da jeg sa at, jammen strømmen var åpen, sa hun at hun skulle låse den og at vi måtte flytte til den andre siden av plassen hvis vi ville ha strøm, for det visste jo alle! Da sprakk det for meg. Hun fikk vite hva jeg mente om den slags kundebehandling og sa at vi ville dra videre til en annen plass. Da gikk hun etter meg og skrek at jeg ikke kunne bli sint. Vi rigget ned igjen og dro. Hun sto i døra og gav oss fingeren da vi passerte bua. Stakkars eieren som har en slik elendig ambassadør....
Forsøkte å booke men på grunn av problemer med elektrisiteten Trude de ikke belaste anlegget mer,selv om de har både ledige plasser og hytte. Har hørt at det ikke er ett nytt problem, men at det har vert slik i lange tider hvor strømmen kutter hele tiden. Og ingen gjør noe med det. Tragisk for ett så flott sted så jeg håpe de finner ut av det.
Hvis man vil til Leirvik med bobil eller campingvogn så er vel dette eneste plassen å velge. Grei avstand til sentrum for en spasertur. Bruker ca 13-15 minutter å spasere inn. Sanitæranlegg er rent, men forferdelig kaldt. Ingen varme og vinder står åpne. Burde vært et minimum av oppvarming når man skal der for å dusje eller på toalettet. Har heldigvis god plass til å dusje i bobilen. Strøm på plassen er nesten ubrukelig. På søndag morgen slo de av strømmen. Ikke bra når gjester ville lage seg kaffe. Kom tilbake etter en stund. Plassen virker veldig slitt, og det elektriske er ikke godt nok. Absolutt grei plass å bo om man skal til Leirvik, men håper de tar tak i utfordringene og får gjort noe med strøm og varme i sanitæranlegg.
En rolig og fin plass. Ingen problem med strøm. Toalett/dusj rent, varmt og velfylt med såpe og papir. Kommer nok igjen
Et koselig sted. Toaletter og dusjer er pene og rengjorte. Vi fikk slå opp vår Camp-Let nede ved sjøen. En veldig fin plass å sitte å se utover havet. Veldig smilende og hyggelig betjening.
For meg er det helt uforståelig at de kan ha fått 4 stjerner. Kun et skittent toalett uten såpe og tørkepapir å tilby og ingenting annet.
Fin plass,nå er det jo utenom sesongen,så jeg fikk plass ut mot innseilingen til Stord Havn,mye båttrafikk å følge med. To biler i dag,en fra Haugesund og en fra Svendborg i Danmark ,men det er jo bare mandag.Fine og rene sanitæranlegg ,og hyggelige verter.Kommer nok igjen her.Rimelige priser.
Fin camping med helt greie sanitæranlegg.
En riktig fin plass. Fin utsikt over fjorden. Kort avstand til badestrand og turområder.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler